eWINGS is ongelofelijk tevreden dat het BergHOFF sinds mei 2016 tot haar klanten mag rekenen. BergHOFF is een gigant in keuken- en tafelgerei en kiest uitsluitend voor producten van excellente kwaliteit.

Op slechts 2 maanden tijd slaagden we er in om een Engelse versie van de webshop live te zetten, mede door de vlotte medewerking van BergHOFF. Zij hielden ons op koers door snel data te leveren, zodat wij telkens tijdig aan de slag konden. Het project dat ze eWINGS voorschotelden was uitdagend, maar dat maakte de voldoening achteraf des te groter.

Het resultaat van de webshop mag er zijn, al zeggen we het zelf. Je vindt er een tiental hoofdcategorieƫn, een veelvoud subcategorieƫn en een duizendtal verschillende producten. Ook pasten we vele technische hoogstandjes op vraag van de klant toe, om zo de lay-out naar een hoger niveau te stuwen.

Heb je iets nodig voor de keuken, dan vind je er ongetwijfeld je gading. Mensen kunnen zich vooral uitleven in de speciale Outlet-categorie, waar je superdeals kan doen bij de afgeprijsde producten.

Op het moment van schrijven zijn wij hard aan het werken om de Italiaanse, Duitse en Franse versies klaar te stomen. Tegen het einde van de zomer hebben we de webshop dus maar liefst in 4 verschillende talen.

BergHOFF is een nieuwe mijlpaal voor eWINGS, en het is er eentje waar we ongelofelijk fier op zijn!

Wil je een kijkje nemen op de gloednieuwe webshop, klik dan hier.