#YOUGROW
CONSULTANCY

Blijf evolueren; er is geen “online plafond”. Krijg specifiek advies en vlieg verder dan ooit tevoren.

Kies uw crew-member

Injecteer gericht resultaten. We zetten onze sterkste spelers (tijdelijk) in om uw team te versterken. We delen ervaring en kennis om het groeipotentieel te optimaliseren. We voeren aan of ondersteunen en creëren een comfortabele strategische positie.

Online Marketing | Bereik en converteer

Prijsvergelijkers

Zet uw producten af tegen de concurrentie dankzij prijsvergelijkers zoals Beslist.be, Kieskeurig.nl en Vergelijk.nl. We helpen u de juiste platformen te kiezen en creëren performante feeds om meer te verkopen.

Usability en user experience (UX)

Verlies geen verkoop door gebrek aan gebruiksgemak. De intuïtiviteit van een website is een belangrijke factor voor de conversieratio van uw website. We analyseren en optimaliseren uw webshop.

U

Search engine optimization (SEO)

Word organisch gevonden door uw doelgroep. We vergroten de vindbaarheid, optimaliseren uw zichtbaarheid in de zoekresultaten en verbeteren de webshop op technisch vlak. We werken in fases, zorgen voor duidelijke metingen en rapporteren met Google Analytics.

Online advertising

Benader uw doelgroep zoals jij het wil! Heel breed om aan brand building te doen? Of net heel nauwkeurig om de bezoeker die afhaakt tijdens het afrekenen terug te halen? Met Google Adwords, Google Dynamic Ads, Facebook Ads en Facebook Dynamic Product Ads kunnen we al deze doelstellingen realiseren.

Dagelijks beheer | Tijd en comfort

We beheren online businesses van a tot z. Dankzij de dagelijkse ervaring met eigen webshops zijn we meer dan een partner. We vormen een heel team die elke dag zorgt voor de goede werking. U heeft 1 aanspreekpunt en krijgt rapporteringen op de afgesproken tijdstippen.

Inkoopmanagement

Inkoopmanagement

Opslag en verwerking

Opslag en verwerking

Orderverwerking

Orderverwerking

Distributie

Distributie

Retourmanagement

Retourmanagement

Customer Support

Customer Support

Strategisch advies | Kennis en ervaring

Soms is er een ‘outsiders view’ nodig die met de nodige ervaring nieuwe oplossingen aanbiedt. Vaak komt het goed uit dat hij of zij mee op uw werkvloer staat. Coaching en begeleiding in het e-commerce traject bij u ter plaatse. We analyseren, werken aan een strategie en implementeren die met of voor u.

Cursus | In 7 stappen naar globale e-commerce

Huur onze e-commerce expert in!

 

Mike Boon maakt online verkoop toegankelijk voor elke ondernemer. Hij legt valkuilen bloot, duidt kansen aan en maakt vertrouwd met de belangrijkste technieken.

“Prognoses wijzen uit dat consumenten de komende jaren nog meer via internet zullen aankopen. Een goed gevulde kennisrugzak is de ideale springplank voor lokale (e-)ondernemers die lijden onder de concurrentie van marktleiders.”

Er zijn verschillende sessies mogelijk:

  • Avondsessie: 2,5 uur – € 500
  • Halve dag: 4 uur – € 750
  • Volledige dag (of 2 halve dagen): 8 uur – € 1250

Maximaal 50 deelnemers.

De verschillende onderwerpen:

Een succesvol verhaal met het juiste verkoopskanaal
Een inzicht en het aanbod van verkoopskanalen en (inter)nationale verkoop. De belangrijkste en meest interessante worden toegelicht, samen met handige tips en tricks om zelf aan de slag te gaan.
Tien op technologie
De belangrijkste technologieën worden besproken. Behalve verklarend te werken, kijken we naar de invloeden op punten zoals budget en flexibiliteit.
Marktplaatsen XXL
Markplaatsen boomen en elke ondernemer kan op het succes meeliften. De hoe, wat, waar en wanneer wordt gekaderd, samen met de positionering en logistieke mogelijkheden.
1, 2, 3, SEO!
Iedereen spreekt over SEO, maar wat is het en wat levert het op? We bekijken ook naar de opvolging en wat voor een ondernemer echt van belang is.
Het digitale woordenboek 2017
CPA, CPS, CPC, CTR en CRM zijn maar enkele van de afkortingen die een goede online ondernemer moet begrijpen. We lichten de top-10 toe. Tenslotte verklaren we veelvoorkomend jargon zoals conversie, affiliation, m-commerce, enz.
Gezocht: online marketing & social media
Vele bedrijven verkopen online marketing- en sociale mediadiensten. Welke zijn het waard om in te investeren? Hoe meet je het resultaat? We oefenen ook de eerder besproken begrippen.
Een verkoop! Wat nu?
Hoe evolueer je als bedrijf om deze digitale evolutie te integreren met de dagelijks bedrijfsvoering. We kijken praktisch naar het belang van logistiek, wetgeving (GDPR), customer support, kwaliteitslabels, voorraadbeheer, enz.

#NEEDWINGS?

We geven je cursisten vleugels!

Het was enorm leerrijk!

Dirk Van Roey

Schepen van lokale economie, Gemeente Zemst

#OTHERWINGS?

Bekijk onze projecten.