#YOUGROW
CONSULTANCY

Kies uw crew-member

Injecteer gericht resultaten. We zetten onze sterkste spelers (tijdelijk) in om uw team te versterken. We delen ervaring en kennis om het groeipotentieel te optimaliseren. We voeren aan of ondersteunen en creëren een comfortabele strategische positie.

Online Marketing | Bereik en converteer

Prijsvergelijkers

Zet uw producten af tegen de concurrentie dankzij prijsvergelijkers zoals Beslist.be, Kieskeurig.nl en Vergelijk.nl. We helpen u de juiste platformen te kiezen en creëren performante feeds om meer te verkopen.

Usability en user experience (UX)

Verlies geen verkoop door gebrek aan gebruiksgemak. De intuïtiviteit van een website is een belangrijke factor voor de conversieratio van uw website. We analyseren en optimaliseren uw webshop.
U

Search engine optimization (SEO)

Word organisch gevonden door uw doelgroep. We vergroten de vindbaarheid, optimaliseren uw zichtbaarheid in de zoekresultaten en verbeteren de webshop op technisch vlak. We werken in fases, zorgen voor duidelijke metingen en rapporteren met Google Analytics.

Online advertising

Benader uw doelgroep zoals jij het wil! Heel breed om aan brand building te doen? Of net heel nauwkeurig om de bezoeker die afhaakt tijdens het afrekenen terug te halen? Met Google Adwords, Google Dynamic Ads, Facebook Ads en Facebook Dynamic Product Ads kunnen we al deze doelstellingen realiseren.
Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw project?

Op zoek naar antwoorden?
Kom vrijblijvend met Mike of een andere eWINGS e-commerce expert spreken. Wij zorgen voor de koffie (of thee)!