Support

Je hebt eWings gekozen als e-commerce-partner, en de dag is aangebroken dat de Magento-webshop of marktplaatsen live gaan. Wat gebeurt er hierna? Wat als je met vragen zit of extra functionaliteiten wenst? 

N

Jouw persoonlijke projectmanager

N

Toegang tot onze projectmanagement-tool

N

YouTubekanaal en nieuwsbrief

Wat na livegang?

Partnership

Een webshop is geen afgerond verhaal op de dag van livegang. Je team heeft ongetwijfeld nog vragen, wil functionaliteiten en aanpassingen doorvoeren of een traject rond digitale marketing opstarten … Samen gaan we een partnership aan.

Zo heb je een persoonlijke projectmanager die je altijd kan contacteren bij vragen. Als je dat wilt, organiseren we bovendien een  wekelijkse of maandelijkse videocall om de vinger aan de pols te houden. Onze projectmanagement-tool ClickUp leidt op communicatief vlak alles in goede banen.

Support bij eWings

  • Persoonlijke projectmanager
  • Toegang tot onze projectmanagement-tool ClickUp
  • YouTubekanaal voor training en nieuwe functionaliteiten
  • Nieuwsbrief, waarmee we je up-to-date houden met onze nieuwste functionaliteiten
  • Regelmatige videocalls

Wat kan ik zelf beheren?

Bovendien is het niet de bedoeling dat je voor elke kleine vraag naar ons moet komen, maar dat je team kan instaan voor het eigen beheer. Zo organiseren we na livegang van training waarin we je medewerkers de belangrijkste elementen van de Magento-webshop of marktplaats zelf leren beheren. Bovendien staan er op ons YouTubekanaal heel wat video’s waarin we onder andere training geven en extra functionaliteiten naar voor schuiven. Via deze weg delen wij onze kennis met iedereen die er interesse in heeft.

Je kiest als bedrijf zelf hoe ver je gaat: beheer je enkel de orders en de content, maar laat je ons de rest doen? Dat kan perfect. Ben je wat technischer aangelegd, en wil je volledig zelf je website in een nieuw design-jasje steken, een nieuwe taal voorzien of integraties met externe systemen leggen? Ook dat kan. In extremis bouwde een klant bij ons volledig zijn eigen project, gebaseerd op gepersonaliseerde training en advies. Een leuke samenwerking!

Tevreden klanten

Vrijblijvend contact opnemen?

Aarzel niet om Mike Boon, Managing Partner bij eWings, te contacteren over jouw project. We helpen je graag verder.

5

Magento 2 specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

5

No-nonsense aanpak met een focus op wat telt

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

Schrijf je in op onze newsletter.

en krijg maandelijks:

- een update over eWings

- info over nieuwe mogelijkheden binnen onze e-commerceoplossing

- een unieke e-commercetip

- en nog veel meer... 

Interesse in e-commerce en Magento 2? Schrijf je dan nu in

Bedankt voor je inschrijving!