Over eWINGS

E-commerce in eerste klasse

Voor & Door eOndernemers

Ewings runt eigen webshops zoals Kinderenkoning.be. Hier kunnen we uitgebreid toepassingen en strategieën testen. Zo weten we wat er echt werkt voor een eBusiness.

N

The eTeam

Een divers en enthousiast team geeft eWINGS zijn vleugels. Specialisten in hun vak met een liefde voor eCommerce. De perfecte piloten voor jouw project.

In Kontich

Gelegen tussen Antwerpen en Mechelen, vlak aan de E19, kan je ons magazijn en bureau vinden. We helpen bedrijven met hun eCommerce vragen over heel het land.

Xplore Group

De Xplore Group bestaat uit een vloot van e-commerce experts en is toonaangevend binnen de sector. eWINGS maakt hier deel van uit en geniet van de gedeelde expertise.

PORTFOLIO | #WEGAVETHEMWINGS

eWINGS is multi-inzetbaar op alle soorten e-commerce projecten. We doen volledige begeleidingen van A tot Z, maar ook precisie-ingrepen waar nodig. Met onze eigen dagelijkse online verkoopervaring weten we hoe we van jouw helikopter een straaljager maken!

Ontdek een aantal van onze klanten die we op domeinen zoals marktplaatsverkoop, online marketing en meer hebben geholpen.

PARTNERS | #INFIRSTCLASS

Multisafepay

Multisafepay zorgt voor veilige online betalingen met een brede waaier aan betaalmethoden. eWINGS is officiële reseller en biedt scherpe tarieven zonder abonnementskosten.

Amazon

De meest bekende marktplaats ter wereld met verschillende technische integraties en diensten om te groeien als e-ondernemer.

bol.com

Bol.com is de invloedrijkste marktplaats in België en Nederland. Als ‘trusted partner’ wordt eWINGS uitgenodigd om op e-commerce beurzen te presenteren.

BeezUP

Als officiële reseller van BeezUP hebben we een unieke module om marktplaatsen en prijsvergelijkers over heel Europa centraal te beheren. Deze module is geïntegreerd in het eWINGS-platform.

Xplore Group

eWINGS is onderdeel van de Xplore Group: de meest succesvolle JAVA en PHP dienstverlener in de Benelux.

PHPro

PHPro zorgt voor professionele PHP-ontwikkeling met een focus op betrouwbare, geïntegreerde en excellente webshops en applicaties.

Yuki

Yuki is een innovatief online boekhoud- platform dat alle administratieve taken op een slimme manier aan de boekhouder uitbesteed. De cloudsoftware geeft elke dag een actueel inzicht in o.m. financiële cijfers.

AWS

Betrouwbare hosting- en cloud-diensten door Amazon Web Services. Kwaliteit en schaalbaarheid gaan hand in hand.

#NEEDSOMEWINGS ?

Kom uw project vrijblijvend bespreken. Wij zorgen voor de koffie!

Mail ons!