5cc.nl

Een Magento 2 project

Stijlvol design

Seo optimalisatie

Multi domain

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is 5cc.nl?

5cc.nl verkoopt designproducten van Europa’s belangrijkste merken.

De uitdaging

Een B2C webshop vol eCommerce features met een optimale user experience voor de bezoeker, waarbij operationele efficiëntie mee centraal staat. Verder wensten ze een design dat in de lijn ligt van hun producten en een exclusieve uitstraling heeft.

#WEBUILD | #YOUGROW

Magento 2 Webshop

5cc.nl zocht een flexibele en performante eCommerce oplossing. Daarbij kozen ze voor onze Magento 2 oplossing die standaard vol eCommerce features zit. Deze uiterst uitgebreide basis zorgt voor een sterke doorstart. Ontdek hier het resultaat: www.5cc.nl.

Responsive design

5cc.nl koos voor een strak design dat bij hun artikelen past. Standaard zorgen we voor een ‘responsive’ design. Hierdoor heeft de bezoeker altijd een complete ervaring, ongeacht op welk mobiel toestel hij zit.

BergHOFF - eWINGS

Online marketing

Voor 5cc.nl werd de webshop uitgerust met de juiste tools om betere web-analyse te kunnen doen. Hiervoor werd de Enhanced Ecommerce-module in Google Analytics geïmplementeerd. Daarnaast is de omgeving voorzien om gebruik te kunnen maken van Google Adwords Remarketing en Facebook Dynamic Product Ads.

Strategisch advies

5cc.nl zag in eWINGS een goede strategische partner, omdat we ten allen tijde kunnen terugvallen op onze ervaringen met onze eigen webshops. Daardoor denken we praktisch mee en begeleiden we een efficiënte en performante uitrol van het online platform.

Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw eCommerce-project?

Op zoek naar antwoorden over jouw eCommerce-project? Kom uw project vrijblijvend – met Mike of een andere eWINGS eCommerce expert – bespreken.

Wij zorgen voor de koffie (of thee)!