ACE Lighting uit Antwerpen

Migratie Magento 1 naar Magento 2 webshop

Het project

ACE Lighting had al een webshop alvorens ze naar ons kwamen. Een webshop gebouwd in Magento 1, de voorganger van Magento 2 die momenteel niet meer ondersteund wordt. ACE Lighting was dus genoodzaakt om te migreren naar Magento 2 en daar hebben wij hen bij geholpen. 

De klant

ACE Lighting is dé specialist op vlak van verlichting in en rond Antwerpen. In hun winkels vind je een verrassende mix van zeer exclusieve verlichting en betaalbaar design. Neem zeker eens een kijkje op hun webshop acelight.be.

ace light project case

Enkele beelden 

Realisatie pagina

Naast de verkoop van exclusieve verlichting, kan ACE Lighting ook ingeschakeld worden voor het realiseren van lichtprojecten. Deze projecten staan mooi in de kijker op hun realisatie pagina. Een ideale manier om te tonen wat ze allemaal in hun mars hebben.

realisatie pagina ace light

Contactopties op productpagina

Wil je grotere aantallen kopen van een bepaald ACE Lighting product? Op elke productpagina krijg je de optie om een offerte aan te vragen. Ook kan je eenvoudig contact opnemen met een adviseur. Ideaal voor klanten die bezig zijn met grote projecten. Dit is dan ook eerder op de B2B-sector gericht.

ace light contact op productpagina

Delivery messages op productpagina

Dankzij onze eigen eWings delivery message module kan je eenvoudig een delivery message instellen voor al jouw producten. Zo staat in het voorbeeld hiernaast volgende message: “Vandaag voor 15:00 besteld, dinsdag 13/07/2021 geleverd.” (zie https://www.acelight.be/nl/cini-nils-cuboluce-wireless-led-tafellamp-cini-nils-cuboluce-wireless-led-tafellamp) Daarbovenop wordt deze message ook enkel getoond wanneer de klant een selectie heeft gemaakt.

ace lighting delivery message

Integratie stock en mailchimp

Op vlak van integraties zit de webshop van ACE Lighting niet zo moeilijk in elkaar. Het integreren van de stock gebeurt via een CSV bestand. Op een frequente basis gebeurt er een CSV export vanuit hun eigen stock systeem naar Magento 2. Dit gebeurt via de FTP en is custom gemaakt.

Daarnaast is, zoals bij de meeste webshops, ook mailchimp geïntegreerd. Op die manier kan men op een efficiënte manier aan e-mailautomatisatie doen. 

ace light integraties magento 2
Meer over Magento?

Geboeid door het voorproefje over dit project, en wil je nog beter begrijpen wat we allemaal voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Bekijk dan zeker eens wat we allemaal voor jou kunnen doen.

Meer zien van ons werk?

Bekijk je graag nog een paar referenties? Die hebben we voor jou gebundeld via onderstaande link. Mocht je vragen hebben, neem dan zeker contact op met ons.

Meer weten?

Aarzel niet om Yannick Fierens, e-commerce consultant bij eWINGS, te contacteren met jouw vragen. We helpen je graag verder.

5

Magento 2 specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

5

No-nonsense aanpak met een focus op wat telt

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

Schrijf je in op onze newsletter.

en krijg maandelijks:

- een update over eWings

- info over nieuwe mogelijkheden binnen onze e-commerceoplossing

- een unieke e-commercetip

- en nog veel meer... 

Interesse in e-commerce en Magento 2? Schrijf je dan nu in

Bedankt voor je inschrijving!