Atelier Fleur

Een Magento 2 project

Integratie met Microsoft Business Central

Stijlvol design

Custom development

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is Atelier Fleur?

AtelierFleur.be biedt eigentijdse, kwalitatieve en stijlvolle rouwbloemen aan, op maat van elk persoon en elke stijl. Op een eenvoudige manier kan je ze bestellen en laten bezorgen.

De uitdaging

De volledige ontwikkeling en ondersteuning van dit e-commerceproject: van webshopontwikkeling, over ERP-integratie en SEO-optimalisatie. Het doel is om een e-commercewebsite maken die niet aanvoelt als een klassieke webshop. Consumenten en B2B-partners moeten op een persoonlijke pagina kunnen bestellen.

 

#WEBUILD | #YOUGROW

Integratie

We zorgden voor een naadloze integratie met Microsoft Dynamics 365 Business Central. We dachten mee na over de dataflow, implementeerden de uitgewerkte plannen en werkten efficiënt samen met de partners van Business Central. done
Een service van a tot z.

Online marketing

We zorgden voor een sterke technische SEO-opzet. Verder integreerden we sterke e-mailmarketing met de e-commerce-synchronisatie van de Mailchimp-extensie. Tenslotte zijn er de ‘social media feeds’ (Instagram), die het onlinemarketingverhaal compleet maken.

l

Design

Het webdesign van Atelier Fleur is niet alleen gebouwd op basis van gebruiksvriendelijkheid, maar ook de ervaring staat centraal. Een esthetisch mooi ontwerp sluit goed aan bij de branding en versterkt het vertrouwen en conversieratio.

 

Z

Custom development

Hoewel het eWINGS Magento 2 platform enorm uitgebreid is, zijn er altijd mogelijkheden tot extra (aanvullend) maatwerk die toegespitst is op een unieke onderneming. Atelier Fleur maakt hier gebruik van en leidt hiermee (B2B) klanten door een unieke orderflow, uniek aan hen aangepast.

Mike Boon - eWINGS

Zin om te praten over jouw e-commerce-project?

Op zoek naar antwoorden? Kom het vrijblijvend bespreken met onze e-commerce experten.

Wij zorgen voor de koffie!