b-token

Een Marketplace project

Fulfilled by Amazon(FBA)

Advies

Integratie

Logo B-token

Wie is B-token?

B-token is een onderneming gespecialiseerd in gepersonaliseerde jetons en feestartikelen.

De uitdaging

Producten wereldwijd verkopen om de omzet en afzetmarkt te vergroten. Zowel consumentenbenadering als logistiek moet vlot, betaalbaar en transparant verlopen. Verder moest er de mogelijkheid zijn om uit te breiden bij succes: grotere volumes en nieuwe artikelen. De potentiƫle toename in werklast moest tenslotte beperkt blijven.

#WEBUILD | #YOUGROW

j

Amazon-accounts opzetten

Een Amazon-account werd strategisch opgezet met een selectie producten die na markt- en prijsanalyse een hoog potentieel hadden.

Fulfilled by Amazon (FBA)

De FBA-modus werd geactiveerd waardoor producten naar een Amazon distributiecentrum werden gestuurd. Zij regelen vervolgens automatisch de verkoop, retourmanagement en verzending.

Amazon Advertising

Via Amazon Sponsored Products werd een CPC-campagne opgezet om de producten vindbaar te maken. Via een duidelijke interface kunnen de resultaten opgevolgd worden.

Consultancy

B-token werd opgeleid om efficiƫnt te werken met het platform. We ontwikkelden een handleiding op maat voor snelle integratie.

Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw eCommerce-project?

Op zoek naar antwoorden over jouw eCommerce-project? Kom uw project vrijblijvend – met Mike of een andere eWINGS eCommerce expert – bespreken.

Wij zorgen voor de koffie (of thee)!