BergHOFF Worldwide

Een Magento project

Extra maatwerk

Seo optimalisatie

Multi store

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is BergHOFF Worldwide?

BergHOFF is een Belgisch familiebedrijf met een internationaal karakter. Ze zijn gespecialiseerd in producten voor de keuken en gedekte tafel. Ze ontwikkelen artikelen waarbij design en kwaliteit centraal staan. Met de straffe collecties nemen ze jaar na jaar verschillende design-awards in ontvangst.

De uitdaging

Een webshop met een hoogstaand design om internationale B2C-klanten te bereiken en aan brandbuilding te doen. Verder moeten er verschillende webshops voor verschillende landen gebundeld worden zodat de bezoeker een unieke shop-ervaring heeft. Daarbij moet de orderverwerking en algemeen beheer gemakkelijk en overzichtelijk blijven. Tenslotte wilden ze de verkoop stimuleren en bezoekers aantrekken.

#WEBUILD | #YOUGROW

Magento Webshop

BergHOFF Worldwide zocht een flexibele en performante e-commerce oplossing. Daarbij kozen ze voor Magento via eWINGS. Dit gaf de mogelijkheid om een uitgebreide reeks bestaande functionaliteiten te gebruiken én op maat te laten ontwikkelen. Deze flexibiliteit leidde tot een schitterend resultaat: www.berghoffworldwide.com.

Responsive design

BergHOFF koos voor een eigen design, passend bij hun huisstijl en gewenste merkbeleving. Hierbij werd speciale aandacht besteed aan de werking van de webshop op mobiele apparaten. Zo werd het design ‘responsive’ gemaakt om een goede gebruikservaring op een smartphone of tablet te garanderen.

BergHOFF - eWINGS

Online marketing

Voor BergHOFF werd de webshop uitgerust met de juiste tools om betere web-analyse te kunnen doen. Hiervoor werd de Enhanced Ecommerce-module in Google Analytics geïmplementeerd. Daarnaast hebben we de feeds en integraties voorzien om gebruik te kunnen maken van Google Adwords Remarketing en Facebook Dynamic Product Ads.

Strategisch advies

BergHOFF zag in eWINGS een goede strategische partner, omdat we ten allen tijde kunnen terugvallen op onze ervaringen met onze eigen webshops. Daardoor denken we praktisch mee en begeleiden we een efficiënte en performante uitrol van het online platform.

Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw eCommerce-project?

Op zoek naar antwoorden over jouw eCommerce-project? Kom uw project vrijblijvend – met Mike of een andere eWINGS eCommerce expert – bespreken.

Wij zorgen voor de koffie (of thee)!