GCM

Marketing en Consultancy

eMarketing

B2C & B2B

Multi Services

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is GCM?

GCM, staat voor Geodetics Construction Maintenance, werd opgericht in 1992 en is een bedrijf dat uniek is in haar branche door als totaalleverancier op te treden voor de industrie.

 

#WEBUILD | #YOUGROW

eMarketing

Injecteer gericht resultaten. We zetten onze sterkste spelers (tijdelijk) in om uw team te versterken. We delen ervaring en kennis om het groeipotentieel te optimaliseren. We voeren aan of ondersteunen en creëren een comfortabele strategische positie.

Prijzen op maat

Zet uw producten af tegen de concurrentie dankzij prijsvergelijkers zoals Beslist.be, Kieskeurig.nl en Vergelijk.nl. We helpen u de juiste platformen te kiezen en creëren performante feeds om meer te verkopen.

Online Advertising

Benader uw doelgroep zoals jij het wil! Heel breed om aan brand building te doen? Of net heel nauwkeurig om de bezoeker die afhaakt tijdens het afrekenen terug te halen? Met Google Adwords, Google Dynamic Ads, Facebook Ads en Facebook Dynamic Product Ads kunnen we al deze doelstellingen realiseren.

Z

Consultancy

GCM werd opgeleid om efficiënt te werken met het platform. We ontwikkelden een handleiding op maat voor snelle integratie

Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw eCommerce-project?

Op zoek naar antwoorden over jouw eCommerce-project? Kom het vrijblijvend – met Mike of een andere eWINGS eCommerce expert – bespreken.

Wij zorgen voor de koffie (of thee)!