Henbra.be

Een Magento 2 project

Unieke ‘product pricing’

Afgeschermde prijzen

SEO geoptimaliseerd

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is Henbra?

Henbra.be is een B2B-webshop die zich specialiseert in producten voor de HVAC vakmannen en -vrouwen. Verder verlenen ze advies en leiden ze volledige projecten

De uitdaging

Een performante B2B-webshop die o.m. op factuur bestellen mogelijk maakt. Daarbij moeten prijzen afgeschermd worden voor bezoekers zonder account en moet de digitale catalogus ingeladen kunnen worden. Bepaalde producten moeten in ‘prijs per eenheid’ getoond worden, maar mogen enkel in bepaalde hoeveelheden besteld worden.

#WEBUILD | #YOUGROW

Afgeschermde prijzen

De webshop is vrij toegankelijk voor iedereen, maar de prijzen zijn enkel zichtbaar voor klanten met een account. Een aparte accountcreatie-flow is geïmplementeerd.

Online marketing

Al onze webshop maken gebruik van sterke (technische) SEO-optimalisaties, -uitbreidingen en snelle hosting.

Dynamische producten

Sommige producten worden getoond met een ‘prijs per eenheid’, maar kunnen enkel in specifieke vaste hoeveelheden aangekocht worden. Dit is dynamisch en effici├źnt opgesteld.

Z

Custom development

Hoewel het eWINGS Magento 2 platform enorm uitgebreid is, zijn er altijd mogelijkheden tot extra (aanvullend) maatwerk die toegespitst is op een unieke onderneming. Henbra maakte hier gebruik van om klanten door hun eigen ‘order flow’ te leiden.

Mike Boon - eWINGS

Zin om te praten over jouw e-commerceproject?

Op zoek naar antwoorden en inzichten? Kom het vrijblijvend bespreken met Mike of een van onze andere e-commerce experten.

Wij zorgen voor de koffie!