Icon Wheels

Een Magento 2 project

eMarketing

B2C

Multi domain

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is Icon Wheels?

Icon Wheels wordt gedreven door hun passie voor alles wat met fietsen te maken heeft.  Ze ontwikkelen en bouwen wielen en verzenden deze rechtstreeks naar de klant. Ze werken dus niet via het traditioneel verkoopmodel met distributeurs, winkels en andere tussenpersonen.

 

#WEBUILD | #YOUGROW

Magento 2 Webshop

Icon-wheels.eu is een Magento 2 webshop gebouwd om conversieverhogend te werken. Een sterke basisset aan eCommerce features, gecombineerd met specifieke uitbreidingen is wat een (online) distributeur nodig heeft.

Prijzen op maat

Aangepaste prijzen voor specifieke klantsegmenten houden alles performant en beheersbaar. Reken daarbij de functionaliteit van staffelkortingen die de handel versterken.

Reward systeem

Dankzij het uitgebreide puntenspaarsysteem kunnen klanten beloond worden voor specifieke actie’s: een account aanmaken, nieuwsbriefinschrijving, enzovoort. Conversies worden gestuurd, groei gefaciliteerd en de klant blijft geprikkeld.

Z

Free Gift

Klanten staan centraal. Dankzij de “free gift” uitbreiding wordt de klant beloond en wordt upsell makkelijker. Koop product X en ontvang gratis geschenk Y. Heel gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk voor de klant, dankzij het automatisch toevoegen aan het winkelmandje.

Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw eCommerce-project?

Op zoek naar antwoorden over jouw eCommerce-project? Kom het vrijblijvend – met Mike of een andere eWINGS eCommerce expert – bespreken.

Wij zorgen voor de koffie (of thee)!