Improdent

Een Magento project

Mailchimp

B2B

Slimme zoekfunctie

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is Improdent?

Improdent is een West-Vlaamse distibuteur van producten voor de dentale sector, actief sinds 2001.

De uitdaging

Een B2B webshop met Mailchimp-integratie en een duidelijke structuur voor vele producten met verscheidene varianten.

#WEBUILD | #YOUGROW

Magento 2 Webshop

Improdent.be is een Magento webshop gebouwd om de digitale transformatie van het bedrijf te versterken. Een sterke basisset aan eCommerce features, gecombineerd met specifieke uitbreidingen is het resultaat.

Call For Price

Voor sommige producten wordt er geen koopknop weergegeven, maar een aanvraagknop. Zo dient de bezoeker een prijsaanvraag in, en kan hij het niet toevoegen aan het winkelmandje. Dit zonder een censuur van andere productinformatie.

Mailchimp integratie

Mailchimp en de bijbehorende eCommerce features van de tool werden naadloos geïntegreerd. Klantendata wordt optimaal ingezet voor gerichte en kwalitatieve e-mailplanningen.

f

Technische uitbreidingen

Door het complexe productgamma met veel productvariaties was er nood aan ontwikkelingen die de beheerder in staat stelt om de data makkelijker te beheren. eWINGS implementeerde dit succesvol.  Verder werd de UX voor de gebruiker geboost. Het resultaat is een fijne shopervaring voor de B2B-klant.

Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw eCommerce-project?

Op zoek naar antwoorden over jouw eCommerce-project? Kom uw project vrijblijvend – met Mike of een andere eWINGS eCommerce expert – bespreken.

Wij zorgen voor de koffie (of thee)!