Kinderenkoning

Multi-brand en multi-website Magento 2-project

Het project

Kinderenkoning is een Magento 2-omgeving die verschillende websites en storeviews omvat: Kinderenkoning, LesPetitsRois, KinderSindKoenige, Allibert-Boutique en MyNutty.

De klant

Kinderenkoning is onderdeel van een groep met meerdere webshops en e-commerceprojecten. Ze verkopen internationaal onder andere speelgoed en artikelen voor kinderen (Kinderenkoning), verschillende soorten sanitaire accessoires en meubels (Allibert-Boutique) en sporthelmen (Mynutty).

Enkele beelden 

B2C Multi-site

Zoals in de introductie werd vermeld, bestaat deze Magento 2-omgeving uit verschillende websites: Kinderenkoning, LesPetitsRois, KinderSindKoenige, Allibert-Boutique en Mynutty. Elke webshop heeft daarbij nog eens verschillende taalversies.

Dit uitdagende e-commerceproject beheert duizenden producten. Het combineert ‘grandeur’ met efficiëntie. Een opzet zoals deze maakt het makkelijk om je verschillende webshops te beheren én om te groeien.

Slimme leverinfo

Uit talrijke e-commerceonderzoeken blijkt dat de leverinformatie van een product enorm belangrijk is. Het is vaak bepalend voor de conversie. eWings ontwikkelde hiervoor een ingenieus systeem waarbij je op productniveau geautomatiseerd verzendingsinfo kan tonen.

Zo is er de Cut-off time die de klant informeert dat zijn levering gegarandeerd is als hij voor de dagafsluit bestelt.

Verder is er de algemene verzendinformatie die de klant informeert hoe lang het duurt voor zijn bestelling geleverd wordt. Dit werkt met een uitgebreid systeem van attributen en stockinformatie.

Flexibele en slimme transportopties

Websites met een breed gamma hebben vaak verschillende soorten producten. Daarom zijn specifieke verzendopties noodzakelijk. Zo verzendt Allibert-Boutique kleine spullen zoals tandenborstelhouders, maar ook volledige baden. De transportkost en -methode is verschillend en moet zich dynamisch aanpassen in de ‘checkout’.

Met onze Magento 2-oplossing zijn er talloze verzendmethodes instelbaar. Deze kan je op hun beurt weer beïnvloeden met andere transportregels (bijvoorbeeld ‘pallettransport’). Tenslotte kan je ze gebruiken doorheen de verschillende websites in je Magento 2-project.

We helpen je zowel met het instellen als het bedenken van de gepaste regels voor jouw e-commercebusiness.

Integratie met Microsoft Dynamics Navision

Integratie en automatisatie is belangrijk voor Kinderenkoning. Daarom deden we via FTP een integratie met hun ERP-systeem, Microsoft Dynamics Navision. Alle orderdata worden automatisch gesynchroniseerd. Ook de stockstatus wordt periodiek automatisch geüpdatet.

Verder implementeerden we de e-commerce-connectie met Mailchimp. Zo worden de orderdata gesynchroniseerd en de maillijsten aangevuld. Met deze data zetten we marketing automation-functies op zoals ‘abandoned cart mails’.

Meer over Magento?

Geboeid door het voorproefje over dit project, en wil je nog beter begrijpen wat we allemaal voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Bekijk dan zeker eens wat we allemaal voor jou kunnen doen.

Meer zien van ons werk?

Bekijk je graag nog een paar referenties? Die hebben we voor jou gebundeld via onderstaande link. Moest je vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen met ons.

Vrijblijvend contact opnemen?

Aarzel niet om Mike Boon, Managing Partner bij eWings, te contacteren over jouw project. We helpen je graag verder.

5

Magento 2 specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

5

No-nonsense aanpak met een focus op wat telt

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

Schrijf je in op onze newsletter.

en krijg maandelijks:

- een update over eWings

- info over nieuwe mogelijkheden binnen onze e-commerceoplossing

- een unieke e-commercetip

- en nog veel meer... 

Interesse in e-commerce en Magento 2? Schrijf je dan nu in

Bedankt voor je inschrijving!