Odissey.be

Een Magento 2 project

B2B uitbreidingen

ERP integratie

Multi domain

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is Odissey?

Odissey.be is een onafhankelijke importeur van Nutcase helmen, Micro steps en Tokyobike voor de Benelux. Ze leveren aan speciaalzaken in de fiets-, speelgoed- en vrijetijdsbranche.

De uitdaging

Odissey heeft meerdere webshops: zowel B2B als B2C. Deze moeten ondergebracht worden in 1 installatie. Verder hebben ze nood aan verschillende specifieke B2B-uitbreidingen zoals accountvalidatie, ‘Store Locator’, enz.

#WEBUILD | #YOUGROW

Integratie

We zorgden voor een naadloze integratie met het ERP-systeem Plenion. We dachten mee na over de dataflow en implementeerden de uitgewerkte plannen.
Een service van a tot z.

E-marketing

We zorgden voor een sterke technische SEO-opzet. Verder integreerden we sterke e-mailmarketing met de e-commerce-synchronisatie van de Mailchimp-extensie. Tenslotte zijn er de marketingfeeds die het onlinemarketingverhaal compleet maken.

l

Design

Het webdesign van Odissey is niet alleen gebouwd op basis van gebruiksvriendelijkheid, maar ook de ervaring staat centraal. Een esthetisch mooi ontwerp sluit goed aan bij de branding en versterkt het vertrouwen en conversieratio.

Z

B2B

Odissey maakt gebruik van verscheidene specifieke B2B-uitbreidingen. Zo is er de automatische btw-validatie (VIES), een ‘Store Locator’ met filtering, uitgebreide prijspolitiek, op AI gebaseerde zoekfunctie en nog andere.

Mike Boon - eWINGS

Zin om te praten over jouw e-commerceproject?

Op zoek naar antwoorden en inzichten? Kom het vrijblijvend bespreken met Mike of een van onze andere e-commerce experten.

Wij zorgen voor de koffie!