Serena Flooring

Een Magento 2 project

Dynamische berekeningen

Uitgebreide filtering

Custom portfolio

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is Serena?

Serena Flooring is gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van kurkvloeren en -wanden.

De uitdaging

Online een vloer bestellen kan heel omslachtig zijn. Het doel: het voor de bezoeker zo eenvoudig mogelijk maken om het correcte aantal artikelen te bestellen. Daarbij moet hij of zij geholpen worden om de vaak extra nodige producten aan te kopen. Dit is iets wat vele klanten vergeten. We moeten ze daarom efficiënt begeleiden naar de ‘checkout’.

 

#WEBUILD | #YOUGROW

Dynamische berekeningen

Een bezoeker bij Serena.be geeft eenvoudig zijn gewenste oppervlakte in op de productpagina. Het aantal pakketten en het ordertotaal wordt instant berekend. Dit maakt het heel eenvoudig voor de klant. Eenvoud voor de beheerder bestaat o.m. in het automatisch periodiek berekenen van nieuwe (promo)prijzen per vierkante meter door de webshop. Dit en vele andere functies vragen een minimum aan input en geven een maximum aan resultaat.

Custom portfolio

De uitbreiding van het ‘custom portfolio’ zorgt ervoor dat er op elke pagina een blok kan ingeladen worden met een reeks afbeeldingen die volledig aanpasbaar zijn. Kies zelf foto’s, duid er vervolgens producten op aan die dan op hun beurt doorlinken naar de bijbehorende productpagina’s, en zo veel meer. Een statische ervaring wordt dynamisch en de het conversiepercentage stijgt.

Merkenpagina’s

Het uitgebreide aanbod van deze webshop vraagt voor structuur en transparantie voor de klant. Dankzij onze uitbreiding zijn er talloze eenvoudig configureerbare merkenpagina’s in te stellen. Behalve het gemak voor de webshopbezoeker, heeft het een sterke impact op de SEO.

 

 

Z

Marketing

We integreerden een uitgebreide blog-extensie die sterk ‘responsive’ is, eenvoudige ‘social media sharing’ toelaat, gecategoriseerd kan worden en veel meer.
Tenslotte implementeerden we de Mailchimp-extensie waardoor e-commerce-data gesynchroniseerd wordt. Strategische mailcampagnes worden zo toegankelijker en efficiënter dan ooit.

Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw eCommerce-project?

Op zoek naar antwoorden over jouw eCommerce-project? Kom het vrijblijvend – met Mike of een andere eWINGS eCommerce expert – bespreken.

Wij zorgen voor de koffie (of thee)!