Tecmine

Een Magento project

Slimme zoekfunctie

B2C & B2B

Multi domain

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is Tecmine?

Tecmine is een bedrijf dat particulieren en bedrijven bijstaat in onder meer verlichting,  beveiliging, elektrisch materiaal, ventilatie, beveiliging, toegangscontrole, en zelfs domotica.

De uitdaging

Een multi domain webshop met onder andere: www.tecshop.be, www.ledlines.be en www.intercom-parlofoon-videofoon.com. Efficiënt beheer van data, seo-technisch uitblinken, een intelligente zoekfunctie en performantie waren de belangrijkste punten.

#WEBUILD | #YOUGROW

Magento Webshop

Tecshop.be en de andere websites zijn op één eWINGS-Magento-platform gebouwd. Op deze manier optimaliseren we databeheer, operationeel werk, transparantie, enzovoort. Verder is deze seo-technisch sterk uitgebouwd met het oog op maximaliseren van conversie.

Staffelkortingen

Het systeem laat toe om eenvoudig staffelkortingen in te stellen. Koop x-aantal en krijg y-procent korting. Eenvoudig, efficiënt en vooral omzetverhogend.

Slimme zoekfunctie

Met een uitgebreid assortiment is deze functie ideaal. Input van spellingsfouten en halve beschrijvingen door de bezoeker resulteert tóch in het vinden van het juiste product. Verder is er het algoritme dat op basis van machine learning het juiste product aan de juiste klant voorstelt om zo verkoop en upsell te realiseren.

Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw eCommerce-project?

Op zoek naar antwoorden over jouw eCommerce-project? Kom uw project vrijblijvend – met Mike of een andere eWINGS eCommerce expert – bespreken.

Wij zorgen voor de koffie (of thee)!