Wat doen we?

Digitale marketing

Boost je verkoop met online marketing

Je webshop of bestelplatform is gelanceerd. Je staat te pronken op het web. Nu moeten we zorgen dat nieuwe potentiële klanten je vinden of huidige klanten opnieuw (en meer) kopen.

✔ Google partner

✔ Channable silver partner

✔ +10 jaar ervaring

✔ Gecertificeerde experts

Hulp nodig bij digitale marketing voor e-commerce?

Maak vrijblijvend een afspraak

Groei

Online marketing voor je webshop

Eens je webshop ontwikkeld is en je online verkoopt, zijn er nog tal van online marketing-mogelijkheden. We zijn een e-commercepartner voor jouw online project. Dat betekent dat we onze digitale marketing-ervaring inzetten om ervoor te zorgen dat je omzet verhoogt en goed scoort in zoekmachines zoals Google en Bing.

We werken samen je online marketingstrategieën uit en maken er volledig maatwerk van. Dit omvat SEO (Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie), SEA (Search Engine Advertising zoals Google Ads), positioneren op prijsvergelijkers, nieuwe e-commercefunctionaliteiten voor je webshop en veel meer.

pantoon case

Zoekmachineoptimalisatie

Of ingekort ‘SEO’, kan je omschrijven als een verzameling van technieken die ervoor zorgen dat je website zo hoog mogelijk scoort voor relevante zoekopdrachten binnen een zoekmachine zoals Google of Bing.

E-mailmarketing

Is een zeer effectieve onlinemarketingstrategie. Hulp nodig bij het design? Nood aan goede content? Wat met de verzendplanning? We helpen je in elke stap.

Performance marketing

Omvat de vele CPC-techhnieken binnen online marketing. Er zijn verschillende SEA -kanalen: Google search, Google Display, Google Shopping. Ook via social media kan je aan performance marketing gaan doen.

Contentmarketing

Met contentmarketing kies je vaak voor een langetermijnstrategie. Je geeft informatie weg in ruil voor vertrouwen of vindbaarheid in een zoekmachine.

Conversieoptimalisatie

Een van de belangrijkste conversies bij webshops is aankopen genereren. Daarvoor gebruiken we verschillende analyse-tools.

Sales en marketingrapportage

Meten is weten. Dit geldt ook voor je e-commerceprojecten. We hebben talloze rapportagemogelijkheden die we vaak kunnen automatiseren.

magento 2

Advies nodig over digitale marketing?

Ben je op zoek naar advies op vlak van e-commerce? Dan is het interessant om te weten dat je bij eWings een adviestraject kan volgen via de kmo-portefeuille. Dat betekent dat tot 30% van jouw traject gesubsidieerd wordt.

Meer info nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

contacteer ons
5

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

5

E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring