Boost je verkoop met e-commerce marketing

Digitale e-commerce marketing is een essentieel onderdeel van de hedendaagse bedrijfsstrategieën, vooral in een tijdperk waarin het internet een centrale rol speelt in hoe consumenten beslissingen nemen. Als e-commerce agency beschikt eWings over de expertise om jou te helpen bij het ontwikkelen van een digitale marketingstrategie.

E-commerce marketingE-commerce marketing
 
 
 

Wij helpen deze bedrijven online groeien

De Koffieboon
SKM
CEVO
Fassapietra
ACE lighting
doitpro

E-commerce marketing van A tot Z

Eens je webshop ontwikkeld is en je online verkoopt, zijn er nog tal van online marketing-mogelijkheden. We zijn een e-commercepartner voor jouw online project. Dat betekent dat we onze digitale e-commerce marketing-ervaring inzetten om ervoor te zorgen dat je omzet verhoogt en goed scoort in zoekmachines zoals Google en Bing.

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie

Of ingekort ‘SEO’, kan je omschrijven als een verzameling van technieken die ervoor zorgen dat je website zo hoog mogelijk scoort voor relevante zoekopdrachten binnen een zoekmachine zoals Google of Bing.

Performance marketing

Performance marketing

Omvat de vele CPC-techhnieken binnen online marketing. Er zijn verschillende SEA-kanalen: Google search, Google Display, Google Shopping. Ook via social media kan je aan performance marketing gaan doen.

Sales- en marketingrapportage Meten is weten. Dit geldt ook voor je e-commerceprojecten. We hebben talloze rapportagemogelijkheden die we vaak kunnen automatiseren.

Sales- en marketingrapportage

Meten is weten. Dit geldt ook voor je e-commerceprojecten. We hebben talloze rapportagemogelijkheden die we vaak kunnen automatiseren.

E-mailmarketing

E-mailmarketing

Is een zeer effectieve onlinemarketingstrategie. Hulp nodig bij het design? Nood aan goede content? Wat met de verzendplanning? We helpen je in elke stap.

Contentmarketing Met contentmarketing kies je vaak voor een langetermijnstrategie. Je geeft informatie weg in ruil voor vertrouwen of vindbaarheid in een zoekmachine.

Contentmarketing

Met contentmarketing kies je vaak voor een langetermijnstrategie. Je geeft informatie weg in ruil voor vertrouwen of vindbaarheid in een zoekmachine.

Conversieoptimalisatie Een van de belangrijkste conversies bij webshops is aankopen genereren. Daarvoor gebruiken we verschillende analyse-tools.

Conversieoptimalisatie

Een van de belangrijkste conversies bij webshops is aankopen genereren. Daarvoor gebruiken we verschillende analyse-tools.

Hoe pakken we een marketingtraject aan?

1

Intakegesprek

Alles start met een in-take gesprek van een 3-tal uur zodat we kunnen bepalen of wij de juiste partners zijn voor elkaar.
2

Uitwerken plan

We werken samen een volledig plan uit. We bepalen de digitale flows, definiëren de functionaliteiten en creëren een design.
3

Constructiefase

We verdelen de taken en stellen aan beide kanten een projectleider aan. Indien gewenst kan je als klant ook zelf meebouwen.
4

Supportfase

Na de livegang laten we je niet in de steek en blijven we je ondersteunen. We geven je van A tot Z e-commerce ondersteuning. Ook op vlak van digitale marketing, marktplaatsen, ... spelen we graag een rol.

Onze tools

Google ads
Google analytics
SE Ranking
Lead Info
SE Ranking certified partner
Mailchimp
Channable Feed Management Certificate
Klaviyo
Zapier
Clarity

Staat je marketingtool hier niet tussen?

Geen nood, onze expertise is ruim!

Horlogebandjes van LICHorlogebandjes van LIC

Case in the kijker
SKM

Voor de kledingwinkel SKM in Aartselaar kregen we de kans om een e-commerce marketingproject op te starten. SKM is al een tijd bezig met een rebranding, wat ook een restyling van de fysieke winkel en een nieuwe webshop omvat. In deze case overlopen we de op maat gemaakte digitale marketingstrategie voor SKM.

Wat klanten zeggen over eWings

Tim Van HoolTim Van Hool

Tim Van Hool

Ace Lighting

“Duidelijke transparante partner die mee denkt en samen met de klant vooruit wil.“

Nico VanheesNico Vanhees

Nico Vanhees

De Koffieboon

“Een betrouwbare partner met een uitgebreide kennis over onder andere E-commerce wat momenteel onze corebusiness is. Helpt binnen het project meedenken en komt de vooropgestelde planning na. Goed bereikbaar voor advies en technische ondersteuning. Eerlijk en correct!”

Dit team staat voor jou klaar

Greg van RillaerGreg van Rillaer
Greg van Rillaer

Digital Marketing lead

Karin FabriciusKarin Fabricius
Karin Fabricius

SEA-expert

Thibaut CorluyThibaut Corluy

Thibaut Corluy

Allround digital marketeer

Tot 30% gesubsidieerd met KMO-portefeuille

eWings is een officieel erkende dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Hierdoor kan jouw adviestraject tot 30% gesubsidieerd worden! Ontdek hoeveel subsidies jouw bedrijf kan ontvangen, wat er gesubsidieerd kan worden en hoe wij dit aanpakken.

Dienstverlener voor de KMO-portefeuilleDienstverlener voor de KMO-portefeuille