Marketingtools die jouw business doen groeien

Man die werkt aan computer.Man die werkt aan computer.
 
 
 

Adverteren, analyseren en automatiseren

Binnen online marketing maken we gebruik van een heel aantal tools. Die tools helpen je om te adverteren, om je data te analyseren en om processen te automatiseren.

Google ads logoGoogle ads logo

Channable

Channable Gold Partner… Zo mag eWings zich officieel noemen!

Wat betekent dit nu concreet? Dit is de erkenning van Channable dat eWings klanten succesvol en efficiënt begeleidt in hun traject op advertentieplatformen. Door dat keer op keer te bewijzen, voldoen we aan de voorwaarden om Gold Partner te zijn. Zo hebben we ervaring met allerlei advertentieplatformen zoals Google Shopping, Google Search, PMax en Facebook Ads.

Advertentietools

Eén van de belangrijkste tools op vlak van online adverteren is Google Ads. Met deze tool kan je aan SEA doen, ofwel Search Engine Advertising. Met andere woorden: advertenties plaatsen om bovenaan de zoekresultaten in Google te verschijnen. We helpen jou bij de juiste keuze aan advertentie: Text ads, Display ads, Shopping ads, …

Wil je adverteren op sociale media? Via Facebook Business Manager zet je in een mum van tijd advertentiecampagnes op voor Instagram en Facebook.

Google ads logoGoogle ads logo
Google Analytics certified.Google Analytics certified.

Analysetools

Meten is weten. De juiste analysetools moeten dus in jouw e-commerceproject geïntegreerd worden. Wij maken voornamelijk gebruik van volgende analysetools:

  • Voor het meten van de algemene sitestatistieken gebruiken we Google Analytics.
  • Hoe scoort jouw e-commerceproject op vlak van SEO? SE Ranking en Google Search Console zijn onze go-to analysetools om dit te achterhalen.
  • Een duidelijk overzicht is essentieel om te achterhalen wat er beter kan. Met Google Data Studio verzamelen we de belangrijkste data in een praktisch overzicht.

SE Ranking: SEO Monitoring tool

Met SE Ranking krijg je eenvoudig te gebruiken en krachtige tools voor het monitoren van SEO-optimalisatie resultaten en keywords. SE Ranking maakt het mogelijk om moeiteloos de dagelijkse veranderingen in Google, Yahoo en Bing van je eigen websites en die van je concurrenten te monitoren.

SE Ranking Certified Partner logoSE Ranking Certified Partner logo
Leadinfo Gold Partner Leadinfo Gold Partner

Boost jouw sales met Leadinfo

Leadinfo is de krachtigste leadgeneratie software die jouw anonieme websitebezoekers herkent en via een overzichtelijk dashboard weergeeft, zodat je direct contact kunt opnemen met de meest waardevolle bezoekers op jouw website.

  • Transformeer anonieme websitebezoekers in klanten
  • Genereer meer en betere leads dan jouw concurrentie

eWings is Leadinfo Gold Partner waarbij wij onze ervaring & expertise inzetten om de Leadinfo tool probleemloos te integreren op jouw website.

Automatisatietools

Elke e-commerceondernemer streeft naar maximale verkoop. Via tools voor e-mailmarketingautomatisatie zoals Mailchimp of Klaviyo kan je op een heel efficiënte manier communiceren met je klanten. Meer weten over het automatiseren van jouw emailmarketing? Lees zeker onze blogpost 6 voorbeelden van e-mail marketing automatisering om je conversie te verhogen.

Mailchimp & Klaviyo logoMailchimp & Klaviyo logo
Zapier logoZapier logo

Zapier is een platform dat verschillende apps met elkaar kan laten communiceren op basis van regels die jij instelt. Hierdoor kan veel manueel werk geautomatiseerd worden. Het neemt dus al jouw repetitief werk over, waardoor jij meer tijd hebt voor andere zaken.

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor eWings?

  • E-commerce specialisten met 15+ jaar praktische ervaring
  • Gecertificeerde experts in automatisatie en optimaal verkopen op marktplaatsen
  • Uitgebreide B2B en B2C e-commerce oplossingen
  • Gespecialiseerd in marketingstrategieën voor webshops en B2B-portalen