DynamicWeb 
e-commerce PIM

DynamicWeb logoDynamicWeb logo
 
 
 
DynamicWeb e-commerce PIM websiteDynamicWeb e-commerce PIM website

Wat is het DynamicWeb e-commerce PIM?

DynamicWeb is een all-in-one e-commerce platform. Het wordt ook omschreven als ‘composable e-commerce’. Het bestaat uit verschillende onderdelen die samen of apart gebruikt kunnen worden. De kracht van DynamicWeb ligt in de naadloze integratie van deze onderdelen.
Een van de onderdelen is DynamicWeb PIM, een volwaardig product information management systeem. Laat je verrassen door zijn kracht en gebruiksvriendelijkheid.

Bulkaanpassingen

Behandel snel beschrijvingen, digitale assets, vertalingen en productrelaties van meerdere producten tegelijk.

Product asset management

Verrijk producten met afbeeldingen, video’s en PDF’s. Gebruik automatisatie om eenvoudig te koppelen.

Import of export in bulk

Exporteer je producten gemakkelijk naar Excel, bewerk ze in bulk en importeer ze opnieuw of deel ze met partners.

Workflows met completeness rules

Zorg voor de kwaliteit en consistentie van productgegevens met workflows, dashboards en ‘completeness rules’.

Snelle connectie met je webshop

De webshopmodule maakt ook deel uit van DynamicWeb. Connecteren met elkaar gebeurt in een handomdraai.

Connecteer met marktplaatsen

DynamicWeb PIM integreert met marktplaatsen via Channable of Channeladvisor.

Integreer met online data pools

Automatiseer verrijkingsprocessen door je te connecteren met online datapools zoals Icecat, GS1 of andere.

Geautomatiseerde printwerken

Makkelijke integratie met EasyCatalog voor Indesign, of gebruik de eigen ‘Publications’ functie voor (digitaal) drukwerk.

Product insights

Meet en weet. Monitor prestaties van producten over alle categorieën, merken en bedrijven heen.

Volledig productbeheer-workflows in DynamicWeb PIM

Met DynamicWeb PIM beschik je over alle tools die je nodig hebt om niet alleen je producten, maar ook hun digitale assets efficiënt te beheren. Dit krachtige systeem stelt je in staat om je productinformatie te centraliseren, te structureren en te verrijken, waardoor je de kwaliteit en consistentie van je productgegevens over alle (verkoop)kanalen heen waarborgt. Van gedetailleerde productbeschrijvingen en specificaties tot high-resolution afbeeldingen en video’s, DynamicWeb PIM zorgt ervoor dat je volledige controle hebt over je producten en het beheersproces. 

Onboarding icoon Onboarding icoon

Onboard

Maak product-onboarding veel eenvoudiger. Haal gegevens uit allerlei bronnen en creëer samen een krachtige single-source-of-truth (SSoT).

Verrijk icoon Verrijk icoon

Verrijk

Verrijk je productinformatie snel en zonder fouten met tekst en al je digitale assets. Maak gebruik van slimme datamodellen en profiteer van de bespaarde tijd.

Verdeel icoon Verdeel icoon

Verdeel

Stroomlijn je contentdistributie over verschillende kanalen, zoals webshops, winkels, mobiele apps, drukwerk, marktplaatsen, leveranciers, etc.

Evalueer icoon Evalueer icoon

Evalueer

Ontvang datagestuurde inzichten om de kwaliteit van je productinformatie over al je platforms heen te evalueren. Dit is verkoopsoptimalisatie op zijn best.

Er zit meer in DynamicWeb PIM

DynamicWeb PIM gaat veel verder dan een standaard PIM-systeem. Het is niet alleen een krachtige oplossing voor productinformatiebeheer, maar ook een veelzijdige tool die naadloos integreert met de DynamicWeb e-commerce suite, waardoor gebruikers een uitzonderlijk niveau van synergie en efficiëntie ervaren. Verder zijn er nog verschillende extra functies zoals 'Publications', Digital Asset Portal en AI-functies.

Website die publications gebruikt van DynamicWebWebsite die publications gebruikt van DynamicWeb

Automatiseer en versnel (digitale) print met “Publications”

DynamicWeb Publications automatiseert het proces van het creëren van professionele PDF-documenten, zoals datasheets, prijslijsten, en catalogi. Deze functie stelt gebruikers in staat om zonder gespecialiseerde kennis hoogwaardige publicaties te genereren. Met behulp van een gebruiksvriendelijke ‘Visual Builder’ en de integratie met DynamicWeb PIM, kunnen klanten moeiteloos actuele productinformatie en digitale assets samenbrengen in aantrekkelijke, merkconforme documenten.

Het biedt een alternatief voor de EasyCatalog-integratie met InDesign, die overigens ook mogelijk blijft.

Geïntegreerd Digital Asset Portal

Met het Digital Asset Portal kunnen klanten snel de specifieke informatie en assets vinden, selecteren en downloaden die ze nodig hebben. Dit portal, direct gebouwd op DynamicWeb PIM, vereist geen aparte integratie om te starten. Het vereenvoudigt de toegang tot de digital assets, waardoor je klant alles makkelijk zelf kan downloaden.

De snelle en gebruiksvriendelijke omgeving zorgt voor een naadloze ervaring die tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt. Klanten kunnen zonder moeite door hun benodigde materialen navigeren, wat de workflow optimaliseert en het mogelijk maakt om op het juiste moment de juiste content in te zetten.

Website die digital asset portal gebruiktWebsite die digital asset portal gebruikt
Website die de AI van DynamicWeb gebruiktWebsite die de AI van DynamicWeb gebruikt

Genereer content met AI

Met de AI-functie binnen DynamicWeb PIM automatiseer je hoe productcontent wordt gecreëerd. Deze geavanceerde tool benut AI-technologie om automatisch aantrekkelijke, accurate en SEO-vriendelijke productbeschrijvingen te genereren op basis van bestaande productinformatie in PIM. Het versnelt niet alleen aanzienlijk het contentcreatieproces, maar waarborgt ook consistentie en kwaliteit over je hele productaanbod.

Zij genieten van de kracht van DynamicWeb PIM

Finixa
Nussbaumer

Hoe pakken we een DynamicWeb PIM-project aan?

1

Intakegesprek

Alles start met een in-take gesprek van een 3-tal uur zodat we kunnen bepalen of wij de juiste partners zijn voor elkaar.
2

Workshops

We houden verschillende workshops om de verschillende facetten van een PIM-systeem goed te kunnen inrichten. We begeleiden jou en je team om het maximale uit de technologie te halen.
3

Implementatiefase

We verdelen de taken en stellen aan beide kanten een projectleider aan. We volgen het project nauwgezet op en hebben regelmatig status- en opvolgingsmeetings.
4

Supportfase

Na de livegang laten we je niet in de steek en blijven we je ondersteunen. We geven je van A tot Z e-commerce ondersteuning. Ook op vlak van digitale marketing, marktplaatsen, ... spelen we graag een rol.

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor eWings?

  • E-commerce specialisten met 15+ jaar praktische ervaring
  • Gecertificeerde experts in automatisatie en optimaal verkopen op marktplaatsen
  • Uitgebreide B2B en B2C e-commerce oplossingen
  • Gespecialiseerd in marketingstrategieën voor webshops en B2B-portalen