DynamicWeb All-in-one e-commerce

Ben je op zoek naar een geïntegreerd platform dat met 20 jaar ervaring de meest essentiële e-commerce-software combineert en jou een operationeel én competitief voordeel biedt? Maak kennis met DynamicWeb. Als gecertificeerd partner van DynamicWeb brengen we de krachtige ‘Composable Commerce Suite‘ naar je toe.

DynamicWebDynamicWeb
 
 
 

Zij gebruiken DynamicWeb al!

Finixa
Nussbaumer
Meerdere blokken opgestapeld die CMS, Marketing, eCommerce & PIM voorstellen.Meerdere blokken opgestapeld die CMS, Marketing, eCommerce & PIM voorstellen.

Contentmanagement, e-commerce, PIM en marketing in één e-commerceplatform

De ‘Composable Commerce Suite‘ is een SaaS-oplossing die geavanceerde modules biedt voor contentbeheer (CMS), online verkoop (e-commerce), productinformatiebeheer (PIM), en marketing. Het is een alles-in-één suite die de behoefte aan meerdere, afzonderlijke tools overbodig maakt.
Dankzij een API-first benadering, opgebouwd volgens de MACH-principes (Microservices, API-first, Cloud-native en Headless), en geïntegreerde AI-functies, belichaamt deze ‘suite’ een technologisch hoogstandje. De ‘Visual Builder’ en intuïtieve gebruikersinterface garanderen gemak en efficiëntie in dagelijks gebruik.  

2 verdiepingen van opgestapelde platen. 2 verdiepingen van opgestapelde platen.

All-in-one interface

Het combineren van CMS, e-commerce, PIM en Marketing in één interface resulteert in een vereenvoudiging van processen en een kostenverlaging.

4 platen naast elkaar. 4 platen naast elkaar.

Headless and API-first approach

Als API-first applicatie (MACH) ondersteunt het headless implementaties. Alles is aanspreekbaar via API.

2 verdiepingen van opgestapelde platen. 2 verdiepingen van opgestapelde platen.

Krachtige PIM voor productbeheer

Een sterke PIM die met workflows en datamodellen de efficiëntie maximaliseert en multichannel kwalitatief ondersteunt.

Een tandwiel Een tandwiel

Standaard integratie met Microsoft ERP’s

Een snellere en minder risicovolle implementatie wordt mogelijk gemaakt dankzij vooraf gebouwde connectoren voor Microsoft systemen zoals D365 F&O, BC, NAV en AX.

Een persoon in een cirkel. Een persoon in een cirkel.

B2B-bestelportaal en B2C-webshop

Host vanuit één enkele DynamicWeb-oplossing meerdere B2C-webshops of diverse B2B-bestelplatformen in verschillende talen en valuta. Ontdek de krachtige functies!

Een wolk Een wolk

Cloud-gebaseerd met versieloze upgrades

De cloud hosting ‘auto scaled’ voor maximale performantie. Met versievrije upgrades heb je steeds de nieuwste versie van de applicatie zonder een groot upgradeproject.

Content management in DynamicWeb

Met het meegeleverde SWIFT-thema creëren we prachtige websites die converteren. Dankzij de ingebouwde Visual Builder kun je zelf eenvoudig aanpassingen doen. We verrijken dit met jouw persoonlijke thema-elementen, waardoor iedereen in je organisatie nieuwe landingpagina’s in een handomdraai kan opbouwen.

Website die DynamicWeb gebruikt voor content management.Website die DynamicWeb gebruikt voor content management.

Headless compatibel

Wil je aan de slag met je eigen frontend-framework? Dan kun je gebruikmaken van de ‘headless’ integratie. Alles wordt aangestuurd via API, waardoor je volledige controle hebt.

Eenvoudig aanpassen

Gebruik de gebruiksvriendelijke visuele editor waarmee iedereen in staat is zelf aanpassingen te doen. Niet zeker over je werk? Werk dan met een draft-versie en goedkeuringsflows.

Meerdere websites en talen

Beheer diverse websites, merken en talen vanuit één platform. Toon verschillende websites of portalen afgestemd op het klanttype, of het nu B2B of B2C is.

Website die DynamicWeb gebruikt.Website die DynamicWeb gebruikt.

B2B en B2C E-commerce in DynamicWeb 

Dynamicweb is gebouwd met conversieoptimalisatie als vertrekpunt. Het vereenvoudigt complexe bedrijfsprocessen en het maakt het makkelijker om zakelijke en klantenrelaties te onderhouden door middel van gepersonaliseerde ervaringen. Dynamicweb biedt ERP-integraties aan voor productdata, facturering, kredietcontroles etc., waardoor klantspecifieke prijzen en kortingen real-time uit het ERP gehaald kunnen worden.

Op maat van je klant

Geef toegang tot eerdere bestellingen, productinformatie, handleidingen, klantspecifieke prijzen en meer. Activeer automatische bestellingen of geef vertegenwoordigers toegang.

Ondersteun je klant

Assisteer klanten met complexe bestellingen of plaats bestellingen namens hen met behulp van de vertegenwoordiger-login. Laat je klant offerte-aanvragen doen via het portaal.

Voor je internationale klant

Alle internationale e-commerce-functionaliteiten inclusief. Denk bijvoorbeeld aan efficiënte omgang met transport, talen, valuta, betaling en alle soorten belastingen.

Multichannel voor B2B en B2C

DynamicWeb is een krachtige oplossing voor multichannel e-commerce, waardoor je moeiteloos je aanwezigheid kan beheren over diverse (verkoop)kanalen. Ongeacht of je nu focust op B2B, B2C, of direct-to-consumer (D2C) strategieën. DynamicWeb stelt je in staat om gepersonaliseerde ervaringen te creëren die naadloos aansluiten op de unieke behoeften van elke klantengroep. Dankzij de integratie met Channable, kun je je producten eenvoudig synchroniseren naar shopping feeds en marktplaatsen zoals Amazon en Bol.com. Dit zorgt niet alleen voor een groter bereik en afzetmarkt van je producten, maar optimaliseert ook je verkoopprocessen door automatisering en centralisatie. Met DynamicWeb beheer je al je kanalen vanuit één platform, wat resulteert in een efficiëntere workflow en een coherente merkbeleving over alle touchpoints heen. 


Website die multichannel gebruikt van DynamicWeb.Website die multichannel gebruikt van DynamicWeb.
Website die een DynamicWeb PIM gebruikt.Website die een DynamicWeb PIM gebruikt.

DynamicWeb PIM

DynamicWeb Product Information Management (PIM) is een krachtige oplossing die speciaal ontworpen is om bedrijven te helpen bij het efficiënt beheren en verdelen van hun productgegevens. Door geavanceerde datamodellen biedt het een flexibele structuur die aanpasbaar is aan de unieke behoeften van elk bedrijf, waardoor het beheren van complexe productinformatie en -relaties vereenvoudigd wordt. Deze datamodellen stellen gebruikers in staat om rijke, gedetailleerde productcatalogi te creëren en onderhouden, compleet met uitgebreide specificaties, multimedia en meer. Een kernaspect van DynamicWeb PIM is de workflow-functionaliteit, die essentieel is voor het stroomlijnen van het beheerproces van productinformatie. Workflows automatiseren de goedkeuringsprocessen en takenverdeling binnen teams, wat zorgt voor een consistent en efficiënt beheer van productdata. Dit vermindert de kans op fouten en versnelt de time-to-market voor nieuwe producten of updates.

De voordelen van het inzetten van DynamicWeb PIM zijn aanzienlijk. Het verbetert niet alleen de interne efficiëntie door de automatisering van repetitieve taken en het vereenvoudigen van complexe datamanagement uitdagingen, maar het verhoogt ook de kwaliteit van de productinformatie die aan klanten wordt gepresenteerd. Goed beheerde, accurate en uitgebreide productgegevens versterken het vertrouwen van de klant en kunnen leiden tot hogere conversieratio’s. Bovendien ondersteunt het systeem naadloze integratie met andere e-commerce en marketingtools binnen het DynamicWeb-platform, waardoor bedrijven een holistische benadering van hun digitale strategie kunnen realiseren.

Digitale marketing in Dynamicweb

DynamicWeb heeft sterke marketingfunctionaliteiten, inclusief een geïntegreerde, essentiële e-mailmarketingtool. Deze stelt je in staat om relevante en gepersonaliseerde content te creëren voor elk apparaat. Je kan bijvoorbeeld klantsegmenten creëren op basis van historisch aankoopgedrag, om zo effectievere geautomatiseerde e-mailcampagnes te maken. Deze koppel je aan krachtige landingspagina’s met overtuigende call-to-actions (CTA’s) en formulieren, die ook bij leadgeneratie belangrijk zijn. Ook een responsive design en technische SEO-optimalisaties maken deel uit van de DynamicWeb-fundamenten. Integraties met externe marketingtools, zoals GA4 of Microsoft Clarity, verlopen naadloos dankzij de veelzijdige integratiemogelijkheden.

Website die de digitale marketing gebruikt van DynamicWeb.Website die de digitale marketing gebruikt van DynamicWeb.

Gepersonaliseerde e-mailmarketing

Personaliseer e-mailcommunicatie met cross-platform data en automatiseer campagnes op basis van klantgedrag en triggers. Creëer gerichte e-mails om klantbetrokkenheid te verhogen.

360 graden e-commerce

Optimaliseer de klantervaring met verbeterde zichtbaarheid, inhoud, promoties, waarschuwingen bij het verlaten van het winkelmandje en gerichte opvolgcontent.

Ingebouwde analytics

Maak gebruik van gegevens uit websitegedrag, aankoopgeschiedenis, ERP- en CRM-gegevens om gepersonaliseerde inhoud te tonen aan klanten(groepen).

De logo's van D365 Business Central, Dynamics NAV, Dynamics AX, D365 Finance & Operations, en D365 Sales (CRM).De logo's van D365 Business Central, Dynamics NAV, Dynamics AX, D365 Finance & Operations, en D365 Sales (CRM).

Naadloze integratie met Microsoft ERP- en CRM-systemen

DynamicWeb komt met kant-en-klare integraties voor een reeks Microsoft-producten, zoals D365 Business Central, Dynamics NAV, Dynamics AX, D365 Finance & Operations, en D365 Sales (CRM). Deze plug-and-play oplossingen zijn ontworpen om moeiteloos samen te werken met jouw systemen, zonder dat er custom aanpassingen nodig zijn. Dit maakt de implementatie snel, efficiënt en goedkoper. Door deze standaardintegraties kan jouw bedrijf realtime data delen, wat essentieel is voor het up-to-date houden van voorraad, klantgegevens en financiële informatie binnen je e-commerce omgeving. Ondanks deze naadloze integraties met Microsoft-producten, is DynamicWeb uitzonderlijk flexibel en kan het integreren met elk ERP- of CRM-systeem. 

Hoe pakken we een DynamicWeb-project aan?

1

Intakegesprek

Alles start met een in-take gesprek van een 3-tal uur zodat we kunnen bepalen of wij de juiste partners zijn voor elkaar.
2

Uitwerken plan

We werken samen een volledig plan uit. We bepalen de digitale flows, definiëren de functionaliteiten en creëren een design.
3

Constructiefase

We verdelen de taken en stellen aan beide kanten een projectleider aan. Indien gewenst kan je als klant ook zelf meebouwen.
4

Supportfase

Na de livegang laten we je niet in de steek en blijven we je ondersteunen. We geven je van A tot Z e-commerce ondersteuning. Ook op vlak van digitale marketing, marktplaatsen, ... spelen we graag een rol.

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor eWings?

  • E-commerce specialisten met 15+ jaar praktische ervaring
  • Gecertificeerde experts in automatisatie en optimaal verkopen op marktplaatsen
  • Uitgebreide B2B en B2C e-commerce oplossingen
  • Gespecialiseerd in marketingstrategieën voor webshops en B2B-portalen