Technologie

Dynamicweb – meer dan e-commerce!

CMS, E-commerce, PIM en Marketing in één platform

Dynamicweb biedt een cloud based eCommerce suite. Ze stellen klanten in staat om betere digitale ervaringen te leveren en het succes van e-commerce te vergroten via oplossingen voor Content Management, Digital Marketing, E-commerce en Product Information Management. Dat allemaal geïntegreerd in één platform! Hierdoor is het niet nodig om allerlei verschillende tools aan te schaffen om deze zaken te kunnen beheren.

logo-dynamicweb

Voor wie is Dynamicweb?

Dynamicweb richt zich op B2B bedrijven als groothandels, import en exporteurs, en maakindustrie, maar kan zeker ook voor bepaalde B2C bedrijven een goede match zijn. Met gerenomeerde klanten als Tricorp, AED Group, Toi Toys, Pronails en Trixie helpen ze ambitieuze ondernemingen de volgende stap online te zetten waarbij vereenvoudiging van het IT landschap mede voorop staat.

dynamicweb

CMS in Dynamicweb

Dynamicweb is gebruiksvriendelijk en schaalbaar om al je contentbehoeften te vervullen. Het stelt je in staat om meerdere webshops vanuit één platform te beheren. Je kan er responsieve webshops mee bouwen voor verschillende apparaten, en gepersonaliseerde content real-time leveren via meerdere kanalen. Dynamicweb is gebaseerd op schaalbare .NET technologie en kan je ook gemakkelijk integreren met andere systemen.

logo-dynamicweb
logo-dynamicweb

E-commerce in Dynamicweb

Dynamicweb is gebouwd met conversieoptimalisatie als vertrekpunt. Het vereenvoudigt complexe bedrijfsprocessen en het maakt het makkelijker om zakelijke en klantenrelaties te onderhouden door middel van gepersonaliseerde ervaringen. Dynamicweb biedt ERP-integraties aan voor productdata, facturering, kredietcontroles etc., waardoor klantspecifieke prijzen en kortingen real-time uit het ERP gehaald kunnen worden.

Meer info nodig over onze Dynamicweb oplossing?

Maak vrijblijvend een afspraak

PIM in Dynamicweb

Dynamicweb combineert een PIM (Product Information Management)-tool en een webshop in één platform. Zo zijn het PIM-systeem en de webshop dus volledig in elkaar verweven. Daardoor is het systeem snel te implementeren en bovendien makkelijk te onderhouden. Je kan veranderingen en evoluties monitoren dankzij dashboards, workflows en e-mailnotificaties. Je kan in het PIM-gedeelte van Dynamicweb via de gebruiksvriendelijke interface producten organiseren, groeperen en verrijken. Alle productdata en digitale assets zijn bovendien in de relevante formaten te downloaden.

logo-dynamicweb
logo-dynamicweb

Online marketing in Dynamicweb

Met Dynamicweb lever je relevante en gepersonaliseerde content, aangepast voor elk toestel. Door multi-channel mogelijkheden blijf je consistent op alle kanalen. Je ERP-integratie kan je slim inzetten door klanten te segmenteren op basis van aankopen. Deze segmentatie kan ook handig zijn bij het gebruik van de geautomatiseerde e-mailmarketing. Met Dynamicweb kan je je lead generation versterken door sterke landingspagina’s te bouwen met overtuigende formulieren en CTA’s, door klantgegevens te verbeteren door middel van een CRM-integratie en content te optimaliseren voor SEO met de keywordanalyse-tool.

Meer info nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Mike Boon, Managing Partner bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

5

E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

5

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

mike boon