Briljant koppelen met Magento 2 webshop

Mensen zitten op de grond en zijn iets aan het plannen.Mensen zitten op de grond en zijn iets aan het plannen.
 
 
 

Briljant van Wolters Kluwer is een ERP-systeem dat een boekhoudoplossing biedt voor KMO’s. Briljant wordt niet meer aangeboden door Wolters Kluwer aangezien Adsolut naar voor wordt geschoven, maar het blijft wel ondersteund.

Wij konden onze klant, Pantoon in Temse, helpen met een koppeling tussen Briljant en Magento 2 die sinds augustus 2021 stabiel draait.

Het Wolters Kluwer logo.Het Wolters Kluwer logo.

Voordelen van een e-commerce integratie van Magento 2 met Briljant

Een integratie tussen Briljant en Magento2 brengt veel voordelen met zich mee.  Alle tools en diensten die impact hebben op je e-commerceflow zijn onderdeel van het e-commerce-ecosysteem. Het is van belang om telkens een data-master te kiezen voor elk type data: de producten, de klanten, de prijzen, … Sommige keuzes zijn logisch en evident, maar de klanten-onboarding zou kunnen starten vanuit beide systemen. Wij zorgen ervoor dat de flow logisch in elkaar zit, op jullie onderneming past en begrepen wordt door het operationele team.

Order Sync

Orders vloeien vanuit de webshop naar Briljant met maximum 1 minuut vertraging. Er is ook een vertaalslag en verrijking van gegevens die nodig zijn om de bestelling vlot te kunnen verwerken.

Product Sync

De basis data wordt beheerd in Briljant en automatisch naar Magento doorgestuurd. Verrijking van data vanuit andere bronnen (images op FTP, leveranciers-data,…) is ook mogelijk.

Inventory Sync

Normaal sync’en we met één magazijn. In de setup van de klant wordt er voorraad vanuit 2 magazijnen verzonden naar Magento en in real-time heropgeladen op moment van aankoop. Alles kan!

Customer Sync

Nieuwe klant toevoegen? Bestaande klant aanpassen of verwijderen? Geen dubbel werk! De integratie houdt je klantenbestand actueel.

Customer Groups & Tier Prices Sync

Aangepaste prijzen per doelgroep en individu. Automatische doorstroom vanuit Briljant naar Magento+.

Geen developerwerk

Wij zorgen voor een vlotte integratie zonder custom development. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

Deze klant(en) gingen je al voor

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor eWings?

  • E-commerce specialisten met 15+ jaar praktische ervaring
  • Gecertificeerde experts in automatisatie en optimaal verkopen op marktplaatsen
  • Uitgebreide B2B en B2C e-commerce oplossingen
  • Gespecialiseerd in marketingstrategieën voor webshops en B2B-portalen