6d Sports Nutrition, verkoper van sportvoeding

6d Sports Nutrition, verkoper van sportvoeding

March 29, 2024

Het project

6d Sports Nutrition had zelf al een Magento 2-webshop gebouwd. Deze DIY-webshop stond niet volledig op punt. Om een aantal essentiële zaken te optimaliseren, hadden ze professionele hulp nodig. Dankzij onze training en ondersteuning hebben zij zelf hun Magento 2-webshop tot een hoger niveau kunnen tillen.

De klant

6d Sports Nutrition is een verkoper van sportvoeding, gevestigd in Oudenaarde. Ze doen zowel de productie als de verkoop van hun eigen producten. Van het productdesign tot verkoop op hun webshop beheren ze alles zelf. Met onze ondersteuning hebben ze hun nieuwe Magento 2-shop live kunnen brengen. Neem zeker eens een kijkje op 6dsportsnutrition.com.

Een laptop en een smartphone met alle twee de webshop van 6D sports nutrition op.Een laptop en een smartphone met alle twee de webshop van 6D sports nutrition op.
Een grafische voorstelling van exact met dealer4dealer.Een grafische voorstelling van exact met dealer4dealer.

Integratie met Exact via dealer4dealer

Voor de Magento 2-webshop van 6d Sports Nutrition was integratie en automatisatie erg belangrijk. Zo zorgden we voor een synchronisatie tussen hun ERP-systeem Exact en dealer4dealer. Als partners van dealer4dealer konden wij 6d Sports Nutrition hier uitgebreid advies over geven. dealer4dealer zorgt voor de ‘vertaling’ van de Magentogegevens naar Exact. Zo staat de Magento 2-webshop van 6d Sports Nutrition in verbinding met onder andere de boekhouding en het magazijn. 

Interactieve kaart met winkels

De producten van 6d Sports Nutrition worden over heel België in verschillende winkels verkocht. Maar wat is nu de dichtstbijzijnde winkel? Met de storelocator kan de bezoeker dit eenvoudig opzoeken op basis van zijn huidige locatie of een zelf gekozen adres. Daarnaast kan de bezoeker ook filteren op type verkooppunt, in het geval van 6d Sports Nutrition: apotheker, fietsenwinkel en multipraktijk. 

Een webpagina van 6D sports nutrition.Een webpagina van 6D sports nutrition.

Meer over onze diensten?

  • Magento 2 webshops
  • Verkopen op marketplaces
  • Dynamicweb - e-commerce & Pim
  • Online Marketing

Meer project cases?

Bekijk je graag nog een paar referenties? Die hebben we voor jou gebundeld via onderstaande link. Mocht je vragen hebben, neem dan zeker contact met ons op.

Meer info nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Yannick Fierens, E-commerce Consultant bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

  • Zakelijk inzicht, +10 jaar ervaring met eigen webshops
  • Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

Yannick FierensYannick Fierens