ACE Lighting uit Antwerpen, specialist in verlichting

ACE Lighting uit Antwerpen, specialist in verlichting

March 29, 2024

Het project

ACE Lighting had een webshop in Magento 1, de voorganger van Magento 2 die momenteel niet meer ondersteund wordt. Wij hebben, samen met ACE Lighting, hun webshop gemigreerd naar Magento 2.

De klant

ACE Lighting is dé specialist op vlak van verlichting in en rond Antwerpen. In hun winkels vind je een verrassende mix van zeer exclusieve verlichting en betaalbaar design. Neem zeker eens een kijkje op hun webshop acelight.be.

Een laptop en een smartphone met alle twee de webshop van ACE lighting op.Een laptop en een smartphone met alle twee de webshop van ACE lighting op.
Een webpagina van ACE Lighting.Een webpagina van ACE Lighting.

Realisatiepagina

Naast de verkoop van exclusieve verlichting, kan ACE Lighting ook ingeschakeld worden voor het realiseren van lichtprojecten. Deze projecten staan mooi in de kijker op hun realisatiepagina. Een ideale manier om te tonen wat ze allemaal in hun mars hebben.

Contactopties op productpagina

Wil je grotere aantallen kopen van een bepaald ACE Lighting product? Op elke productpagina krijg je de optie om een offerte aan te vragen. Ook kan je eenvoudig contact opnemen met een adviseur. Ideaal voor klanten die bezig zijn met grote projecten. Dit is dan ook eerder op de B2B-sector gericht.

Een webpagina van ACE Lighting.Een webpagina van ACE Lighting.
Een webpagina van ACE Lighting.Een webpagina van ACE Lighting.

Delivery messages op productpagina

Dankzij onze eigen eWings delivery message module kan je eenvoudig een delivery message instellen voor al jouw producten. Zo staat in het voorbeeld hiernaast volgende message: “Vandaag voor 15:00 besteld, dinsdag 13/07/2021 geleverd.” (zie https://www.acelight.be/nl/cini-nils-cuboluce-wireless-led-tafellamp-cini-nils-cuboluce-wireless-led-tafellamp) Daarbovenop wordt deze message ook enkel getoond wanneer de klant een selectie heeft gemaakt.

Een webpagina van ACE Lighting.Een webpagina van ACE Lighting.

Integratie stock en mailchimp

Op vlak van integraties zit de webshop van ACE Lighting niet zo moeilijk in elkaar. Het integreren van de stock gebeurt via een CSV bestand. Op een frequente basis gebeurt er een CSV export vanuit hun eigen stock systeem naar Magento 2. Dit gebeurt via de FTP en is custom gemaakt.

Daarnaast is, zoals bij de meeste webshops, ook mailchimp geïntegreerd. Op die manier kan men op een efficiënte manier aan e-mailautomatisatie doen. 

Een grafische voorstelling van hoe de ACE lighting webshop integreert met Mailchimp.Een grafische voorstelling van hoe de ACE lighting webshop integreert met Mailchimp.

Meer over onze diensten?

  • Magento 2 webshops
  • Verkopen op marketplaces
  • Dynamicweb - e-commerce & Pim
  • Online Marketing

Meer project cases?

Bekijk je graag nog een paar referenties? Die hebben we voor jou gebundeld via onderstaande link. Mocht je vragen hebben, neem dan zeker contact met ons op.

Meer info nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Yannick Fierens, E-commerce Consultant bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

  • Zakelijk inzicht, +10 jaar ervaring met eigen webshops
  • Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

Yannick FierensYannick Fierens