Adsolut koppelen met Magento 2 webshop

Adsolut is een ERP-systeem uitgebracht door Wolters Kluwer. Met deze software digitaliseer je tijdsintensieve processen zoals verkoop, planning, voorraadbeheer, crm en documentbeheer. Dit allemaal in één volledig ERP-pakket. Het is op maat gemaakt voor KMO’s en heeft verschillende integratiemogelijkheden.

  Adsolut is opgedeeld in 2 versies. Adsolut KMO-beheer en Adsolut Facturatie.

  Adsolut KMO-beheer

  Bij de versie ‘Adsolut KMO-beheer’ beheer je van A tot Z processen zoals verkoop, planning, documentbeheer, relatie- en voorraadbeheer en project- en servicebeheer.

  Adsolut Facturatie

  Adsolut facturatie werd dan weer ontwikkeld voor ondernemingen die willen groeien. Met dit systeem stuur je eenvoudig offertes en facturen uit en een documentbeheersysteem om deze gegevens te bewaren. Het is daarnaast uitgerust met een klantbeheersysteem en beheert je klant-en leveranciersgegevens en heeft een salesdashboard om verkoopsresultaten te gaan analyseren. Het ERP-systeem is te integreren met e-ID, VIES, Kruispuntbank, Staatsblad, Companyweb, Google Maps en Magento.

  Voordelen van een e-commerce integratie van Magento 2 met Adsolut

  Een integratie tussen Adsolut en Magento2 brengt veel voordelen met zich mee. Alle tools en diensten die impact hebben op je e-commerceflow zijn onderdeel van het e-commerce-ecosysteem. Door Magento en het ERP te laten communiceren met elkaar, werk je op een efficiënte wijze en is er slechts één bron van data input. Geen dubbel werk dus, en een verbetering van de operationele efficiëntie.

  eWings heeft de APIs van Adsolut gevalideerd, samen met Wolters Kluwer. We bouwden voor 13 andere ERPs reeds een koppeling, en kijken uit om deze ook te bouwen, samen met Wolters Kluwer. Contacteer ons hieromtrent zeker, en wij zorgen voor een goed voorstel naar jullie toe!

  Order-synchronisatie

  Iemand iets besteld op je Magento+ webshop? Bekijk de bestelling in Adsolut.

  Product-synchronisatie

  Producten toevoegen, wijzigen of verwijderen vanuit je Adsolut? Magento+ werkt zonder probleem je producten bij. 

   

  Inventory-synchronisatie

  Voorraad synchronisatie is key om een vlotte operationele werking en hoge klantentevredenheid te garanderen.

  Klanten-synchronisatie

  Nieuwe klant toevoegen? Bestaande klant aanpassen of verwijderen? Geen dubbel werk! De integratie houdt je klantenbestand actueel.

  Customer Groups & Tier Prices Sync 

  Aangepaste prijzen per doelgroep? Geef ze in in je ERP-systeem en stuur ze automatisch door naar Magento+.

  Geen developerwerk

  Wij zorgen voor een vlotte integratie via de APIs die door Adsolut ter beschikking zijn gesteld.

  Meer informatie nodig?

  Neem vrijblijvend contact op met Mike Boon, Managing Partner bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

  5

  E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

  5

  Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

  Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

  mike boon