Wat doen we?

ERP integreren met Dynamicweb

Dynamicweb koppelen met een ERP-systeem?

Wij kijken altijd naar je volledige e-commerce-ecosysteem. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar de webshop op zich, maar ook naar de integratie met je bestaande systemen. Zo voorzien wij de koppeling tussen Dynamicweb en je huidige ERP-systeem, zodat het kan “spreken” met de webshop.

We kijken naar het grotere plaatje en maken automatisatie, efficiëntie en stabiliteit primaire waarden. Eenvoudig gesteld: we zorgen dat je nieuwe webshop naadloos in je bestaande data- en operationele flows past. 

Voordelen van een koppeling tussen Dynamicweb en je ERP-systeem

Een integratie tussen je ERP-systeem en Dynamicweb brengt veel voordelen met zich mee. Zo is Dynamicweb volledig geïntegreerd met de Microsoft-ERP’s, maar zijn er ook ruime integratiemogelijkheden met andere ERPs (Exact, SAP Business One, …). Deze integratie gaat veel verder dan bij andere webshopplatformen. Door Dynamicweb en je gekozen ERP-software te laten communiceren met elkaar, werk je op een efficiënte en daadkrachtige manier. Geen dubbel werk dus! Integratie is meer dan een orderkoppeling. Een integratie van Dynamicweb en je ERP-systeem brengt onderstaande mogelijkheden en voordelen met zich mee.

Klantervaring

Je kan klant-specifieke prijzen, catalogi en voorwaarden instellen. Het platform biedt ook 24/7 real-time self service via alle online kanalen. Je kan orders optimaliseren door real-time voorraadinformatie.

Procesoptimalisatie

Schaalbaar met een snellere order-to-cash afhandeling. Je kan bedrijfslogica uit je ERP-systeem hergebruiken en je supply chain optimaliseren door de integratie.

 

Tijdsbesparingen

Een geïntegreerde e-commerce oplossing creëert symbiose tussen het ERP en de B2B/B2C e-commerce site. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie aan beide kanten.

Gebruik ERP-data

Naast het tonen van productinformatie, kan je ook eerdere bestellingen weergeven met de mogelijkheid om de bestelling opnieuw te plaatsen, RMAs toe te staan en facturen online te betalen.

Productprijzen

In Dynamicweb halen we de (klantgebonden) productprijzen real-time uit het ERP. Op die manier hoeft de webshop de soms complexe prijzenlogica niet te kennen.

 

Geen developerwerk

Wij zorgen voor een vlotte integratie in een vrij intuïtieve mapping. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook budget.

We integreren Dynamicweb met volgende ERP’s:

Dynamicweb integreert vlot met verschillende ERP-systemen. We werken bijvoorbeeld met: Microsoft Dynamics Business Central, Microsoft Dynamics Navision, Microsoft Dynamics Finance and Operations etc.

Door de flexibiliteit van onze tools kunnen we uiteraard ook andere ERPs koppelen. 

Microsoft Dynamics Nav

Microsoft Business Central

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics Finance and Operations

Staat jouw ERP-systeem niet in de bovenstaande lijst?

Uiteraard geen probleem!