Plenion koppelen met Magento 2 webshop

Plenion is een ERP-software speciaal ontwikkeld voor KMO’s in de installatie- en bouwsector, ook al hebben ze vele andere klanten. In dit ERP-systeem volg je offertes, projecten, service, logistiek en facturatie op. Het zorgt voor een automatisatie van workflows waardoor ondernemers meer tijd en energie krijgen voor andere activiteiten. Hun doel is zorgen voor een slimme manier van werken met een strakke en correcte digitale workflpow.

Ze personaliseren elk project op maat van de klant waardoor efficiënt werken voorop komt. Plenion kan je ook makkelijk koppelen met boekhoudprogramma’s of leveranciers zoals BPost.

 

  Onze ervaring met de koppeling tussen Magento 2 en Plenion

  We hebben twee klanten die Plenion ERP gebruiken en de ervaring om te koppelen is zeer goed. Er werd een koppeling gelegd op verschillende vlakken: bestellingen, productdata, voorraad, klanten en complexe prijszetting.

  De data synchronisatie verloopt via XML files over FTP, wat een zeer grote flexibiliteit geeft om te bepalen hoe beide systemen met elkaar “spreken”. Wij hebben als het ware een bouwpakket dat we voor elke klant kunnen hergebruiken, maar waarbij rekening wordt gehouden met de bestaande operationele flows en manier van werken. 

   

  Order Sync

  Iemand iets besteld op je Magento+ webshop? Bekijk het binnen de minuut in Plenion.

  Product Sync

  Producten toevoegen of verwijderen vanuit je ERP? Magento+ werkt zonder probleem je producten bij. 

   

  Inventory Sync

  Een juiste voorraad op de webshop is cruciaal om veel misverstanden en logistieke

  Customer Sync

  Nieuwe klant toevoegen? Bestaande klant aanpassen of verwijderen? Geen dubbel werk! De integratie houdt je klantenbestand actueel.

  Customer Groups & Tier Prices Sync 

  Publieke prijzen, prijzen per doelgroep, individuele prijzen en staffels worden beheerd in Plenion en automatisch naar Magento doorgezonden.

  Geen developerwerk

  Wij zorgen voor een vlotte integratie zonder bijkomend developerwerk. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

  Meer informatie nodig?

  Neem vrijblijvend contact op met Mike Boon, Managing Partner bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

  5

  E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

  5

  Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

  Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

  mike boon