Childhome

Een Magento 2 project

B2B & B2C

Pimcore integratie

DBFACT koppeling

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is Childhome?

Childhome is een Belgisch merk dat babyproducten ontwerpt en ontwikkelt. Ze zijn van de hoogste kwaliteit dankzij hun focus op innovatie, veiligheid en comfort.

De uitdaging

Ze wilden een B2C en B2B webshop in 1 geïntegreerd systeem. Daarbij is de integratie met externe software belangrijk. Verder is de stabiliteit, betrouwbaarheid en snelheid essentieel.

 

#WEBUILD | #YOUGROW

U

Zoekfunctie

Er wordt gebruik gemaakt van de slimme zoekfunctie die de gebruiker in een oogwenk naar het juiste product leidt. Verder heeft het nog een heel aantal extra functies die sterk conversieverhogend werken.

L

All in one

Het Childhome-project is een Magento 2 installatie met zowel een B2C als B2B webshop. Dit is niet alleen heel krachtig en praktisch, het is ook enorm efficiënt voor databeheer en operationele werking.

N

B2B-kracht

Childhome maakt gebruik van verscheidene specifieke B2B-uitbreidingen. Zo is er de automatische btw-validatie (VIES), een ‘Store Locator’ met filtering, uitgebreide prijspolitiek en nog veel meer.

Z

Prijzenstructuur

We hebben de gewenste complexe prijzenstructuur efficiënt vertaald naar de Magento 2 installatie. Zo zijn er verschillende prijzen op verschillende niveau’s: per klantengroep, per klant, enz.

Mike Boon - eWINGS

Zin om te praten over jouw e-commerceproject?

Op zoek naar antwoorden en inzichten? Kom het vrijblijvend bespreken met Mike of een van onze andere e-commerce experten.

Wij zorgen voor de koffie!