Boost jouw sales met Leadinfo

Een laptop met SEO opgeschreven waar een vergrootglas naar gericht staat.Een laptop met SEO opgeschreven waar een vergrootglas naar gericht staat.
 
 
 

Wat is Leadinfo?

Misschien heb je vandaag omzet verloren en wist je het niet eens: 98% van jouw websitebezoekers verlaat uw website zonder een spoor achter te laten. Leadinfo is de krachtigste leadgeneratie software die jouw anonieme websitebezoekers herkent en via een overzichtelijk dashboard weergeeft, zodat je direct contact kunt opnemen met de meest waardevolle bezoekers op jouw website. eWings kan deze Leadinfo tool op jouw website probleemloos integreren, én je best practices over automatisatie geven, want daar zit hem net de grote kracht. Niet meer wachten op inkomende telefoontjes of e-mails maar direct aan de slag met de hotste leads!

Vraag ons een demo aan en je krijgt 3 weken gratis inzicht!

Het Leadinfo logo.Het Leadinfo logo.

Transformeer anonieme websitebezoekers in klanten

Voordelen van LeadInfo

 • Bedrijven die jouw website bezoeken, gemakkelijk herkennen
 • Overzichtelijk dashboard
 • Onmiddellijk contact opnemen met geïnteresseerde leads
 • Verhoog jouw conversies met 90%
 • Verbeter jouw marketingstrategie en verhoog jouw omzet
Een UI van LeadinfoEen UI van Leadinfo
Verschillende mensen in een cirkel rond elkaar in een animatie.Verschillende mensen in een cirkel rond elkaar in een animatie.

Waarom is dit zo belangrijk?

Duidelijk Overzicht Van B2B-Bezoekers

Bekijk jouw websitebezoekers op dezelfde manier als jouw e-mail inbox. De Leadinfo inbox-indeling geeft je een uitgebreid bedrijfsprofiel over elke bezoeker. Geen ingewikkelde statistieken bij betrokken.

Realtime Leadgeneratie

Wees actief, niet reactief. Observeer en reageer in realtime op leads. Dit betekent dat je toegang hebt tot een constante stroom van kansen die u kunt benutten zodra ze binnenkomen.

Verhoog de Conversie 3x met Krachtige Lead Gen-Forms

Neem het voortouw en maak eenvoudig krachtige lead gen-formulieren om websitebezoekers aan te moedigen contact op te nemen.

Automatiseer met je sales organisatie en CRM

Wij kunnen je best practices geven om alle nuttige info in een flow te gieten, zodat je zeker bent dat elk goed contact door iemand wordt opgevolgd. No coding!

Integratie met jouw site?

Wij kijken altijd naar de voordelen voor jouw website. Dat betekent dat we bij de eerste gesprekken niet alleen kijken naar je Leadinfowensen, maar ook naar de plaats ervan in je huidige technische omgeving. Zo voorzien wij de verbinding met Leadinfo en je huidige site en houden we rekening met de huidige marketing- en sales strategie.

We kijken naar het grotere plaatje en maken efficiëntie en salesoptimalisatie primaire waarden. Eenvoudig gesteld: we zorgen dat je probleemloos je sales laat groeien!

Hoe volg ik nadien de websitebezoekers op?

 • Kwalificeer interessante leads met triggers
 • Automatiseer labeling van interessante bedrijven
 • Stuur goede leads (geselecteerd via business rules) automatisch door naar sales/CRM
 • Opvolging door sales & marketing
Leadinfo UI.Leadinfo UI.

Genereer meer en betere leads dan jouw concurrentie

Gratis uitproberen?

Wij kunnen jou een proefversie van 21 dagen geven. waarin je Leadinfo gratis kunt testen! Vraag een proefaccount aan en geniet 21 dagen lang van de volledige versie, én een demo met onze best practices!

Sales automatisatie. Wij kunnen helpen!

Zonder coderen kunnen we de opvolging volledig automatiseren. De nuttige informatie van Leadinfo gaat op deze manier niet verloren. Connecties naar CRM en vele andere systemen kunnen rechtstreeks vanuit LeadInfo maar ook via Zapier. Zapier is een online automatiseringstool waarmee je meer dan 4000 apps kunt verbinden en logische sales flows maken. Geen gebrek aan opties en remember “no coding”.

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor eWings?

 • E-commerce specialisten met 15+ jaar praktische ervaring
 • Gecertificeerde experts in automatisatie en optimaal verkopen op marktplaatsen
 • Uitgebreide B2B en B2C e-commerce oplossingen
 • Gespecialiseerd in marketingstrategieën voor webshops en B2B-portalen