Wat doen we?

E-commerce marketing: bereik jouw online bedrijfsdoelen

Google Analytics Certified
SE-ranking
Channable Silver Partner
kmo portefeuille
google partner
Mailchimp Certification

Marketing voor e-commerce: boost je verkoop

Digitale e-commerce marketing is een essentieel onderdeel van de hedendaagse bedrijfsstrategieën, vooral in een tijdperk waarin het internet een centrale rol speelt in hoe consumenten beslissingen nemen. Als e-commerce agency beschikt eWings over de expertise om jou te helpen bij het ontwikkelen van een digitale marketingstrategie.

“Als e-commerce agency ontwikkelen wij voor jou een op maat gemaakte digitale marketingstrategie”

Zoekmachineoptimalisatie

Of ingekort ‘SEO’, kan je omschrijven als een verzameling van technieken die ervoor zorgen dat je website zo hoog mogelijk scoort voor relevante zoekopdrachten binnen een zoekmachine zoals Google of Bing.
Lees meer

E-mailmarketing

Is een zeer effectieve onlinemarketingstrategie. Hulp nodig bij het design? Nood aan goede content? Wat met de verzendplanning? We helpen je in elke stap.

Performance marketing

Omvat de vele CPC-techhnieken binnen online marketing. Er zijn verschillende SEA -kanalen: Google search, Google Display, Google Shopping. Ook via social media kan je aan performance marketing gaan doen.
Lees meer

Contentmarketing

Met contentmarketing kies je vaak voor een langetermijnstrategie. Je geeft informatie weg in ruil voor vertrouwen of vindbaarheid in een zoekmachine.

Conversieoptimalisatie

Een van de belangrijkste conversies bij webshops is aankopen genereren. Daarvoor gebruiken we verschillende analyse-tools.

Analyse & rapportage

Meten is weten. Dit geldt ook voor je e-commerceprojecten. We hebben talloze rapportagemogelijkheden die we vaak kunnen automatiseren.

Lees meer

Groei

Online marketing voor je webshop

Eens je webshop ontwikkeld is en je online verkoopt, zijn er nog tal van online marketing-mogelijkheden. We zijn een e-commercepartner voor jouw online project. Dat betekent dat we onze digitale e-commerce marketing-ervaring inzetten om ervoor te zorgen dat je omzet verhoogt en goed scoort in zoekmachines zoals Google en Bing. We werken samen je online marketingstrategieën uit en maken er volledig maatwerk van. Dit omvat SEO (Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie), SEA (Search Engine Advertising zoals Google Ads), positioneren op prijsvergelijkers, nieuwe e-commercefunctionaliteiten voor je webshop en veel meer.

pantoon case

✔ Google partner

✔ SE-Ranking partner

✔ Gecertificeerde SEO & SEA specialisten

Hulp nodig bij jouw e-commerce marketing?

Neem vrijblijvend contact op met Greg Van Rillaer, Digital Marketing Lead, bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

5

Zakelijk inzicht, +10 jaar ervaring met eigen webshops

5

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

bart-ewings

Wat zeggen onze klanten?

Improdent

“We zijn heel tevreden over het ganse proces: projectverloop, communicatie, afspraken nakomen, oplevering,… eWings denkt ook constructief mee over wat de beste oplossing is.”

– Eva Gobien

Ace Lighting

“Duidelijke transparante partner die mee denkt en samen met de klant vooruit wil.”

– Tim Van Hool

De Koffieboon

“Een betrouwbare partner met een uitgebreide kennis over onder andere E-commerce wat momenteel onze corebusiness is. Helpt binnen het project meedenken en komt de vooropgestelde planning na. Goed bereikbaar voor advies en technische ondersteuning. Eerlijk en correct!”
– Nico Vanhees

Fairplace

“eWings verraste ons door hun door hun snelle en professionele aanpak. Ze verbeterden onze strategie op online platformen en ze weten daarbij heel goed wat ze doen. De resultaten zijn dan ook overtuigend. In de toekomst werken we zeker nog met hen samen. Een absolute aanrader!”

– Christophe Toye

magento 2

Advies nodig over digitale marketing voor e-commerce?

Ben je op zoek naar advies op vlak van e-commerce? Dan is het interessant om te weten dat je bij eWings een adviestraject kan volgen via de kmo-portefeuille. Dat betekent dat tot 30% van jouw traject gesubsidieerd wordt.

Meer info nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

contacteer ons
5

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

5

E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring