Technologie

Wat is SE Ranking?

Verbeter je zichtbaarheid in Google

 

Wil jij ook weten waar je in Google positioneert ten opzichte van je concurrentie?

SE Ranking is een online platform dat je in staat stelt om alle integrale SEO taken uit te voeren, zoals keyword onderzoek, concurrentie analyse, rank tracking, website audit, backlink check, en nog veel meer.

SE Ranking biedt oplossingen voor ondernemers, KMO’s en digitale bureaus, dus het maakt niet uit hoeveel projecten je hebt, het platform is altijd snel en comfortabel om mee te werken.

 

SE-ranking

Keyword tracking tool

SE Ranking SEO tool

Voordelen van SE Ranking

  • De ‘Keyword Rank Tracker’ houdt jouw trefwoord search-ranking bij, waardoor je perfect kan zien hoe vindbaar je keyword is in Google of andere zoekmachines.
  • De ‘Concurrent research tool’ voor SEO en PPC helpt je bij het analyseren van de trefwoorden van de concurrent en zijn strategieën voor zowel betaald als organisch zoeken.
  • De ‘Website Audit’ controleert al je pagina’s en subdomeinen aan de hand van technische parameters die cruciaal zijn voor SEO. Voor elke gevonden fout, suggereert de tool de mate van urgentie en bekijkt hoe je deze fout kan oplossen.
  • Backlink Checker helpt je bij het bepalen van jouw linkbuilding prioriteiten en onderzoekt het de backlink strategieën van jouw concurrenten.

Webpagina SEO optimaliseren

Ik gebruikte ook SE Ranking om deze pagina te optimaliseren. De On page SEO Checker tool van SE Ranking geeft je een overzicht van de kwaliteit van je pagina door een rating te geven op content maar ook op technisch vlak.  Verder geeft deze tool een overzicht van alle concurrenten in Google voor deze pagina. 

 

SEO On Page SEO Tracker

Hulp nodig bij het bouwen van jouw webshop?

Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom is SEO zo belangrijk?

Je investeringen zo terugverdiend 

Om online meer bezoekers en ook meer omzet te genereren heeft een webshop twee dingen nodig: een goede SEA campagne maar op lange termijn: een goed SEO plan. SEA verzekert je van goede trafiek op korte termijn. Éens je je SEA campagne stopzet, komt er geen nieuwe trafiek meer binnen. SEO blijft levenslang renderen zonder extra kosten te maken.

 

Win een voorsprong op de concurrentie

Door gebruik te maken van de SE Ranking Tools kan je keywords monitoren, backlinks filteren en afwijzen, long-tail en short-tail zoekwoorden identificeren om je content te optimaliseren, rankings- en markttrends volgen. Bovendien kunnen ze met behulp van de SEO/PPC-zoekfunctie de zoekwoorden en campagneadvertenties bekijken die concurrenten gebruiken om het organische verkeer te verhogen.

SE Ranking prijzen

SE Ranking is niet gratis, maar biedt wel een hoge prijs kwaliteit. Vergeleken met andere tools zoals Semrush is SE Ranking een ideale tool om te starten met SEO aan een gangbare prijs.

SE Ranking heeft 3 pakketten en geeft korting op basis van de duur van je abonnement en de frequentie van de keyword controles.  De keuze van je abonnement hangt af van wat je wil monitoren en bereiken. We kunnen je hier in adviseren. 

Wil je eerst SE Ranking op de proef stellen voor je ervoor betaald? Maak dan een account aan en maak gebruik van 14 dagen gratis proefperiode.

SE Ranking prijzen

Verzamel de zoektermen die mensen gebruiken om jouw webshop online te vinden

SE Ranking PRO Gratis uitproberen?

eWings kan als één van de eerste SE Ranking partners  jou een PRO proefversie van 30 dagen geven waarin je SE ranking gratis kunt testen! Vraag een proefaccount aan en geniet 30 dagen lang van de PRO versie:

SEO Ranking Tool

Meer info nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Mike Boon, Managing Partner bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

5

E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

5

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

mike boon