DBFACT koppelen met Magento 2 webshop

DBFact is een ERP-systeem ontwikkeld voor boekhouding en commerciëel beheer, uitbetalingen, online betalingen en ondersteunt ondernemers wereldwijd. Het sluit aan bij de beheerbehoeftes van KMO’s. 

Wij hebben een aantal DBFACT klanten succesvol gekoppeld, die momenteel al enkele jaren stabiel in productie draaien. Guillaume Engelen, één van de eerste DBFACT ontwikkelaars, ondersteunt de software nog steeds en is actief sinds 1992. Wij deden al verschillende projecten samen en kijken steeds uit naar een volgende project. Zijn contact details: SKG bv – guillaume@skg-bv.be  

 

  Voordelen van een e-commerce integratie tussen Magento 2 en DBFACT

  De voordelen van een integratie tussen DBFACT en Magento zijn duidelijk: beide systemen zijn onderling up to date! Er is maar één ingave van data. Het zal de klant beter informeren en voorkomt veel misverstanden. Een goede operationele flow is cruciaal. 

  De koppeling tussen Magento en DBFACT legden we met behulp van XML bestanden. DBFACT stuurt XMLs naar Magento en omgekeerd. Beiden gebruiken de data correct, en er zijn ook mogelijkheden om data om te vormen voor een correcte verwerking in beide systemen. Dit werkt zeer vlot en stabiel. 

   

  Order Sync

  Iemand iets besteld op je Magento+ webshop? Bekijk het order in DBFACT. Een order kan worden opgesplitst of aangepast om logistieke of financiële redenen.

  Product Sync

  Producten toevoegen of verwijderen vanuit DBFACT? Magento+ werkt zonder probleem je producten bij, en de data kan worden verrijkt vanuit andere databronnen.

  Inventory Sync

  De voorraad wordt gesynchroniseerd tussen DBFACT en Magento met maximum 1 minuut vertraging. Meerder magazijnen worden ook ondersteund.

  Klanten Sync

  Nieuwe klant toevoegen? Bestaande klant aanpassen of verwijderen? Geen dubbel werk! De integratie houdt je klantenbestand actueel.

  Klantengroepen, individuele prijzen en staffels 

  Aangepaste prijzen per doelgroep? Geef ze in in je ERP-systeem en stuur ze automatisch door naar Magento+.

  Geen developerwerk

  Wij zorgen voor een vlotte integratie zonder bijkomend developerwerk. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

  Deze klant(en) gingen je al voor

   

  Meer informatie nodig?

  Neem vrijblijvend contact op met Mike Boon, Managing Partner bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

  5

  E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

  5

  Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

  Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

  mike boon