Technologie

Magento 2 webshop laten bouwen met Magento+

Magento 2 met uitbreidingen

Wij bieden, bovenop Magento, al tientallen uitbreidingen aan die nuttig zijn voor jouw e-commerce project. Denk aan uitbreidingen op gebied van sales, marketing, integratie, snelheid, zoekmachine-optimalisatie en nog veel meer. Dit alles noemen wij Magento+. Daarnaast zijn we officieel Hÿva Supplier.

Magento plus - Hÿva

Magento+

Wat is Magento 2?

Magento 2 is gespecialiseerde software om online te verkopen. Al vele jaren is het dé keuze bij uitstek voor ambitieuze ondernemingen die hun klanten een professionele service willen bieden. Gartner verkoos Magento dan ook meermaals tot Leader in het Magic Quadrant voor e-commercesoftware.

magento 2 webshop 3 cruciale elementen

Voordelen van Magento 2?

  • Gebouwd om online verkoop te boosten
  • Krachtig en schaalbaar
  • Open Source, dus je betaalt geen licentiekost
  • Een actieve community, met kwalitatieve uitbreidingen
  • Perfect op maat uit te breiden

Waar het evenwel echt om draait is onze aanpak. Wij bouwden reeds een oplossing, gebaseerd op Magento 2, genaamd Magento+.

Meer info nodig over onze Magento oplossing?

Maak vrijblijvend een afspraak

B2C webshops en B2B bestelplatformen

Diensten of producten online verkopen begint met een sterke webshop. Kies een ervaren webshop-ontwikkelaar zoals eWings die verscheidene e-commerceprojecten voor B2B- en B2C-ondernemingen succesvol begeleidt. Zowel bedrijven die een webwinkel starten voor consumenten of professionelen, als organisaties die een multisite-orderplatform willen ontwikkelen om de efficiëntie te maximaliseren, kunnen zo de omzet verhogen.

We maken gebruik van de licentievrije technologie van Magento 2: Magento Open Source. We vulden dit aan met talloze e-commerce-features waardoor dit een unieke soort webshop wordt. De online verkoopstrategieën variëren van dagelijks online producten verkopen aan de consument tot B2B-dropshipping en alles ertussen. Onze flexibiliteit garandeert maatwerk.

Meer info over B2B webshops nodig?

online-producten-verkopen

Koppelen met ERP, PIM of WMS?

Wij kijken altijd naar je volledige e-commerce-ecosysteem. Dat betekent dat we bij de eerste gesprekken niet alleen kijken naar je webshopwensen, maar ook naar de plaats ervan in je huidige technische omgeving. Zo voorzien wij de koppeling met je huidige systemen, of dat nu gaat over een ERP-, PIM-, of WMS-systeem.

We kijken naar het grotere plaatje en maken efficiëntie en stabiliteit primaire waarden. Eenvoudig gesteld: we zorgen dat je nieuwe webshop naadloos in je bestaande data- en operationele flows past. 

Meer info nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Mike Boon, Managing Partner bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

5

E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

5

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

mike boon