Technologie

Marketingtools die jouw business doen groeien

Adverteren, analyseren en automatiseren

Binnen online marketing maken we gebruik van een heel aantal tools. Die tools helpen je om te adverteren, om je data te analyseren en om processen te automatiseren.

Advertentietools

Eén van de belangrijkste tools op vlak van online adverteren is Google Ads. Met deze tool kan je aan SEA doen, ofwel Search Engine Advertising. Met andere woorden: advertenties plaatsen om bovenaan de zoekresultaten in Google te verschijnen. We helpen jou bij de juiste keuze aan advertentie: Text ads, Display ads, Shopping ads,

Wil je adverteren op sociale media? Via Facebook Business Manager zet je in een mum van tijd advertentiecampagnes op voor Instagram en Facebook.

google ads
Google Analytics Certified

Analysetools

Meten is weten. De juiste analysetools moeten dus in jouw e-commerceproject geïntegreerd worden. Wij maken voornamelijk gebruik van volgende analysetools:

  • Voor het meten van de algemene sitestatistieken gebruiken we Google Analytics.
  • Hoe scoort jouw e-commerceproject op vlak van SEO? SE Ranking en Google Search Console zijn onze go-to analysetools om dit te achterhalen.
  • Een duidelijk overzicht is essentieel om te achterhalen wat er beter kan. Met Google Data Studio verzamelen we de belangrijkste data in een praktisch overzicht.

SE Ranking: SEO Monitoring tool

Met SE Ranking krijg je eenvoudig te gebruiken en krachtige tools voor het monitoren van SEO-optimalisatie resultaten en keywords. SE Ranking maakt het mogelijk om moeiteloos de dagelijkse veranderingen in Google, Yahoo en Bing van je eigen websites en die van je concurrenten te monitoren.

SE-ranking
leadinfo

Boost jouw sales met Leadinfo

Leadinfo is de krachtigste leadgeneratie software die jouw anonieme websitebezoekers herkent en via een overzichtelijk dashboard weergeeft, zodat je direct contact kunt opnemen met de meest waardevolle bezoekers op jouw website.

  • Transformeer anonieme websitebezoekers in klanten
  • Genereer meer en betere leads dan jouw concurrentie 

Hulp nodig bij het opzetten van jouw marketingtools?

Maak een afspraak

Automatisatietools

Elke e-commerceondernemer streeft naar maximale verkoop. Via tools voor e-mailmarketingautomatisatie zoals Mailchimp of Klaviyo kan je op een heel efficiënte manier communiceren met je klanten. Meer weten over het automatiseren van jouw emailmarketing? Lees zeker onze blogpost 6 voorbeelden van e-mail marketing automatisering om je conversie te verhogen.

mailchimp partner
mailchimp partner

Zapier is een platform dat verschillende apps met elkaar kan laten communiceren op basis van regels die jij instelt. Hierdoor kan veel manueel werk geautomatiseerd worden. Het neemt dus al jouw repetitief werk over, waardoor jij meer tijd hebt voor andere zaken.