Amsterdamse verkoper van sportsupplementen, -kledij en -attributen

Optimalisatie Bol.com & opzet Decathlon

Het project

Deze verkoper had al een Channable-connectie met Bol.com, maar hun toenmalige marktplaatspartner had slecht werk geleverd. Daardoor liepen er zaken mis bij de koppeling tussen de webshop en marktplaatsen. Wij hebben de connectie met Bol.com zo snel mogelijk goed gezet volgens de geldende best practices. Daarna volgden de Decathlon-marktplaatsen.

De klant

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Ze zijn gestart in 2015 en helpen je met een gezonde levenstijl op te bouwen. Op marktplaatsen verkopen ze allerlei sportsupplementen, sportkledij en sportattributen.

fitness sport

Optimalisatie Channable en Bol.com

Ze gebruikte Channable al om hun Shopify-webshop en Bol.com te verbinden. Maar door het ondermaatse werk van de vorige marktplaatspartner, liep het een en ander mis. Zo werden er verschillende producten niet doorgestuurd door errors in Channable, was er inefficiënt werk geleverd en zat het bedrijf vast door onvoldoende kennis.

Een eerste duidelijke stap was dan ook om dat recht te zetten. We zorgden ervoor dat alle noodzakelijke informatie naar Bol werd gestuurd, werkten bestaande errors weg, en gaven ze training omtrent het dagelijkse beheer van de marktplaatsen.

optimalisatie-marktplaatsen

Connectie met Decathlon-marktplaats

Ook was het belangrijk dat ze ook zo snel mogelijk op de Decathlon-marktplaats konden verkopen. Die connectie maakten we ook via Channable. Zo konden we data hergebruiken, en zo snel en efficiënt mogelijk deze extra marktplaats lanceren.

Eens de connectie met Decathlon België er ligt, zullen we ook de connecties met Decathlon Nederland, Frankrijk en Duitsland opzetten.

decathlon

Meer over onze diensten?

  • Magento 2 webshops
  • Verkopen op marketplaces
  • Dynamicweb - e-commerce & Pim
  • Online Marketing

Meer project cases?

Bekijk je graag nog een paar referenties? Die hebben voor jou gebundeld via onderstaande link. Mocht je vragen hebbenm naam dan zeker contact met ons op.

Meer info nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Bart Delahaye, E-commerce Consultant bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

5

Zakelijk inzicht, +10 jaar ervaring met eigen webshops

5

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

bart-ewings