Bol.com-verkopers

Bol.com-advies

Als erkend Bol.com-partner helpen wij iedere (toekomstige) Bol.com-verkoper. Of je nu een webshop hebt of niet, of je al verkoopt op Bol.com of niet, wij bespreken samen met jou wat jij nodig hebt, en geven persoonlijk advies. Door onze ervaring en kennis te delen maken wij van jouw Bol.com een succes.

Zo geven wij als partner advies omtrent automatisaties, sponsored products, SEO, en andere bol.com-optimalisaties waarmee we jouw omzet op bol.com verhogen.

Zo is ook bol.com zelf klant van ons. Bol.com gaat constant na welke verkopers het beter kunnen doen. Vindt bol.com dat een bepaalde klant opportuniteiten laat liggen? Dan stuurt bol.com die klant door naar ons. Wij helpen de klant meer verkopen, en bol.com betaalt de factuur. Win-win!

 

 

 

Project case bol

Hoe werken wij?

Als je als bol.com-verkoper bij ons komt aankloppen voor advies, starten we altijd met een audit van je bol.com. Verder plannen we een meeting met jou om een goed overzicht te krijgen over de hele situatie. Op basis daarvan geven wij je uitgebreid en persoonlijk advies. Of het nu gaat om onvolledige productdata, een inefficiënt orderproces of details die geoptimaliseerd kunnen worden om hoger in de zoekresultaten te verschijnen, wij bekijken wat jouw Bol.com-shop (nog) beter kan doen draaien.

Bol Bronze Partner

Automatische connectie tussen je webshop en Bol.com

Vaak verloopt het orderproces bij de klant inefficiënt. Zo wordt de orderverwerking van de webshop en bol.com meestal afzonderlijk geregeld. Vaak is een feedmanagement-tool zoals Channable hier een goede oplossing. Dankzij zo’n tool is het mogelijk om een automatische connectie te leggen tussen bol.com en een eigen webshop (Magento, Lightspeed, Shopify, WooCommerce, …). Hierdoor kan je niet alleen je productdata en prijzen centraal in je webshop beheren, maar zo kan je ook je bol.com-orders verwerken in je webshopsysteem, zoals je gewend bent. Zo verwerk je je bol.com-orders samen met je webshoporders, en bespaar je veel tijd.

channable

Meer over onze diensten?

  • Magento 2 webshops
  • Verkopen op marketplaces
  • Dynamicweb - e-commerce & Pim
  • Online Marketing

Meer project cases?

Bekijk je graag nog een paar referenties? Die hebben we voor jou gebundeld via onderstaande link. Mocht je vragen hebben, neem dan zeker contact met ons op.