De Koffieboon

Een Magento 2 project

Puntenspaarsysteem

B2C & B2B

Multi domain

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is De Koffieboon?

Dekoffieboon.be is een online winkel ontstaan uit de passie voor koffie. Het aanbieden van koffiebonen van bekende nationale en internationale merken is één van hun specialiteiten.

De uitdaging

Een B2B webshop met een Franstalige variant (Cafeengrains.be) die herhalingsaankoop versterkt en de klant bindt aan de organisatie. Performantie en stabiliteit staan centraal.

#WEBUILD | #YOUGROW

Magento 2 Webshop

Dekoffieboon.be (en cafeengrains.be) is een Magento 2 webshop gebouwd om conversieverhogend te werken. Een sterke basisset aan eCommerce features, gecombineerd met specifieke uitbreidingen is wat een (online) distributeur nodig heeft.

Prijzen op maat

Aangepaste prijzen voor specifieke klantsegmenten houden alles performant en beheersbaar. Reken daarbij de functionaliteit van staffelkortingen die de handel versterken.

Reward systeem

Dankzij het uitgebreide puntenspaarsysteem kunnen klanten beloond worden voor specifieke actie’s: een account aanmaken, nieuwsbriefinschrijving, enzovoort. Conversies worden gestuurd, groei gefaciliteerd en de klant blijft geprikkeld.

Z

Free Gift

Klanten staan centraal. Dankzij de “free gift” uitbreiding wordt de klant beloond en wordt upsell makkelijker. Koop product X en ontvang gratis geschenk Y. Heel gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk voor de klant, dankzij het automatisch toevoegen aan het winkelmandje.

Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw eCommerce-project?

Op zoek naar antwoorden over jouw eCommerce-project? Kom uw project vrijblijvend – met Mike of een andere eWINGS eCommerce expert – bespreken.

Wij zorgen voor de koffie (of thee)!