Lily Balou

Een eFulfilment project

B2c en b2b

Pick & pack op maat

Seizoenspieken management

Logo Lily Balou

Wie is Lily Balou?

Lily Balou is een Belgisch modemerk voor kinderen. Ze ontwerpen, fabriceren en verdelen kledij voor jongens en meisjes. Via hun eigen webshop en het retailnetwerk verkopen ze rechtstreeks aan de consument.

De uitdaging

Een betrouwbare en flexibele dienstverlening voor opslag en distributie. Daarbij moeten ze kunnen rekenen op een verhoogde verwerkingscapaciteit bij de start van nieuwe collecties. Ze verwachten transparantie, duidelijke facturatie en een snelle respons bij wijzigingen in de logistieke keten.

#WEBUILD | #YOUGROW

Distributie en opslag

Goederen komen in bulk toe en worden gedistribueerd binnen het retailnetwerk. Daarnaast worden alle goederen worden opgeslagen in ons magazijn te Kontich. Aangepaste schapruimte en 24/7 camerabewaking zijn standaard. Daarbij zorgt ons Warehouse Management Systeem (Microsoft Dynamics Navision) voor een perfecte opvolging.

Orderverwerking & transport

We zorgen dagelijks voor de orderverwerking. Het WMS verwerkt de orders en zorgt voor de stock-syncronisatie. Vervolgens worden producten gepickt, gepackt en diezelfde dag nog verzonden. De bestemmeling ontvangt een track & trace code. Tenslotte geniet Lily Balou van voordeeltarieven door gebruik te maken van onze transportpartner.

Flexibiliteit

Jaarlijks leveren we tienduizenden kledingstukken uit binnen het retailnetwerk: ontvangst, controle, verwerking en distributie met vleugels.

*

Retourmanagement

In samenspraak met Lily Balou ontvangen en verwerken wij zendingen die retour komen.

Persoonlijk contact

Een centraal aanspreekpunt met een focus op flexibiliteit en betrouwbaarheid zorgt voor de noden van een KMO.

Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw eCommerce-project?

Op zoek naar antwoorden over jouw eCommerce-project? Kom uw project vrijblijvend – met Mike of een andere eWINGS eCommerce expert – bespreken.

Wij zorgen voor de koffie (of thee)!