Lily Balou

Een Magento 2 project

Fashion webshop

Retourmanagement

Advanced Lookbook

Bekijk de foto’s van dit project

Logo Lily Balou

Wie is Lily Balou?

Lily Balou is een Belgisch modemerk voor baby’s, kinderen en dames. Via hun eigen webshop en een uitgebreid retailnetwerk verkopen ze rechtstreeks aan de consument.

De uitdaging

Een webshop die snel en krachtig is, toegespits op de noden in de ‘fashion sector’. Verder is de integratie met externe systemen belangrijk, net zoals het eenvoudig updaten van nieuwe collecties. Tenslotte wensen ze een manier om retours snel en makkelijk af te handelen.

#WEBUILD | #YOUGROW

U

Zoekfunctie

Er wordt gebruik gemaakt van de slimme zoekfunctie die producten en pagina’s super snel vindt. Verder heeft het nog een heel aantal extra functies die sterk conversieverhogend werken.

Lookbook

Met de ‘lookbook’ kan men snel en eenvoudig visuele voorstellingen maken van producten die bij elkaar horen. De functionaliteit laat toe om door te linken naar de productpagina’s of om extra informatie te geven.
,

Retourmanagement

We integreerden een functionaliteit om makkelijk en efficiƫnt retours te behandelen. Klanten kunnen producten aanmelden via de webshop, Lily-Balou kan het daar van a tot z verder afhandelen.

a

Sterke productpagina's

Door de vele variaties van producten (bijvoorbeeld maten), zijn sterke productpagina’s essentieel. (Aanvullende) informatie wordt tactisch weergegeven, gerelateerde producten worden getoond, enz.
Mike Boon - eWINGS

Zin om te praten over jouw e-commerceproject?

Op zoek naar antwoorden en inzichten? Kom het vrijblijvend bespreken met Mike of een van onze andere e-commerce experten.

Wij zorgen voor de koffie!