Novia uit Antwerpen, specialist in meubelbeslag en badkameraccessoires

Migratie Magento 1 naar Magento 2

Het project

Novia had een webshop in Magento 1, de voorganger van Magento 2 die momenteel niet meer ondersteund wordt. Wij hebben, samen met Novia, hun webshop gemigreerd naar Magento 2.

De klant

Novia is dé specialist in deurbeslag, meubelbeslag, raambeslag en badkameraccessoires. Al meer dan 35 jaar kan je bij hen terecht voor trendy deurkrukken, moderne meubelgreepjes en stijlvolle badkamerbenodigdheden. Neem zeker eens een kijkje op hun webshop novia.be.

Novia

Enkele beelden 

Storelocator

Bestel je online producten bij Novia en wil je deze liever zelf niet installeren? We implementeerden een tool voor het gemakkelijk vinden een installateur of inrichter. Deze tool is te vinden op de storelocator pagina.

voorbeeld storelocator pagina Novia

Nieuw design

Een gerestylde website, compleet in de lijn met de hedendaagse branding van Novia. Maar tegelijk ook een website specifiek gericht op de waarden, de werknemers en alles wat er achter de schermen gebeurt. Kortom, een online plek die de eigen identiteit en het verhaal van Novia duidelijk weergeeft.

productpage

SEO Category Description

We voegden tekstblokken toe onderaan de category pages. Deze verhogen de SEO en helpen met de vormgeving van de site. 

SEOblok

Meer over onze diensten?

  • Magento 2 webshops
  • Verkopen op marketplaces
  • Dynamicweb - e-commerce & Pim
  • Online Marketing

Meer project cases?

Bekijk je graag nog een paar referenties? Die hebben voor jou gebundeld via onderstaande link. Mocht je vragen hebbenm naam dan zeker contact met ons op.

Meer info nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Yannick Fierens, E-commerce Consultant bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

5

E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

5

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

yannick-ewings