Wings koppelen met Magento 2 webshop

Wings is ERP-software die helpt bij het beheren van uw bedrijfsadministratie en boekhouding. Het is een geschikt systeem voor boekhouders, KMO’s, VZW’s en scholen. Je kan het softwarepakket op maat samenstellen door te kiezen uit de modules van Wings Boekhouding en Wings Logistiek.

Ze proberen manuele toevoegingen te vermijden maar gaan rechtstreeks data halen uit bronnen zoals Kruispuntbank van ondernemingen, VIES-databank, rekeninguitreksels via Coda en factuurgegevens via UBL.

Daarnaast biedt Wings ook de mogelijkheid om het ERP-systeem te installeren op je eigen server maar kan je Wings ook gebruiken via de cloud. Dit zonder functionaliteiten of ondersteuning te verliezen.

  Voordelen van e-commerce integratie tussen Magento 2 en Wings

  Wings en eWings. Er lijkt wel echt een band tussen ons maar de naamsgelijkenis is puur toeval.

  Een integratie tussen Wings en Magento2 brengt veel voordelen met zich mee.  Alle tools en diensten die impact hebben op je e-commerceflow zijn onderdeel van het e-commerce-ecosysteem. Onze klant De Koffieboon gebruikt Wings enkel als boekhoudpakket dus de synchronisatie die we met Wings legden focust voor deze klant enkel op facturatie, credit nota’s en spaarpunten. We bouwden echter voor 13 andere ERP systemen veel ruimere synchronisatie dus we kunnen dit voor jou uiteraard uitbreiden naar de onderstaande aspecten.

  Data synchronisatie kan ook van en naar verschillende systemen verlopen. Wij stellen een set van bouwblokken ter beschikking die we op de juiste manier op en naast elkaar zetten om de data flows af te stemmen op de interne operationele en financiële situatie. Een order doorloopt soms een ketting van 5 of 6 stappen die een betaalprovider aansturen, een transportlabel laat aanmaken, een of meerdere magazijn instructies ingeven, zorgen voor doorstroom naar de boekhouding en de tracking code naar de klant communiceren na verzending. 

   

  Order en facturatie Sync

  Iemand iets besteld op je Magento+ webshop? Het order en de factuur moet doorstromen voor logistieke en financiële afhandeling.

  Product Sync

  Producten toevoegen of verwijderen vanuit je ERP? Magento+ werkt zonder probleem je producten bij. 

   

  Inventory Sync

  De Magento inventaris wordt aangestuurd door het WMS systeem. Zo ontstaan er geen vergissingen in de je webshopstock.

  Customer Sync

  Nieuwe klant toevoegen? Bestaande klant aanpassen of verwijderen? Geen dubbel werk! De integratie houdt je klantenbestand actueel.

  Customer Groups & Tier Prices Sync 

  Aangepaste prijzen per doelgroep? Geef ze in in je ERP-systeem en stuur ze automatisch door naar Magento+.

  Geen developerwerk

  Wij zorgen voor een vlotte integratie en maatwerk zonder echte codering. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

  Deze klant(en) gingen je al voor

   

  Meer informatie nodig?

  Neem vrijblijvend contact op met Mike Boon, Managing Partner bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

  5

  E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

  5

  Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

  Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

  mike boon