Tanik, specialist in antiroestmiddelen

Bol.com, Amazon en eBay

Het project

Tanik verkoopt al jaren, in samenwerking met ons, op Bol.com en Amazon. Doorheen de tijd deden we optimalisaties aan die marktplaatsen, en zetten we ook eBay op.

De klant

Tanik is een bedrijf dat antiroestmiddelen verkoopt. Ze hebben verkooppunten over heel België en Luxemburg. Voor de verkoop op marktplaatsen zijn wij al jaren hun partner voor het beheer en optimalisaties.

verkopen op marktplaatsen

Marktplaatsoptimalisaties

Tanik verkoopt, met onze ondersteuning, al jaren op marktplaatsen. Uiteraard is Tanik tijdens die jaren ook niet stil blijven zitten, en zijn er ondertussen optimalisaties gebeurd.

Zo hebben we extra producten toegevoegd, Fulfillment by Amazon (FBA) opgezet zodat Amazon het logistieke werk overneemt, deden we optimalisaties op vlak van SEO in de productinformatie en onderzochten we effectieve manieren om de conversieratio te verhogen.

marktplaats optimalisaties

eBay

Tanik voegde recent eBay toe aan zijn marktplaatsen. Op die manier treedt Tanik toe in de markt in de Verenigde Staten.

De informatie van de andere marktplaatsen die ook voor eBay relevant was, werd overgenomen. Overige informatie werd door Tanik aangeleverd. eWings deed de volledige opzet van eBay, en Tanik was binnen de kortste keren bestellingen uit de VS aan het verwerken!

ebay marktplaats

Meer over onze diensten?

  • Magento 2 webshops
  • Verkopen op marketplaces
  • Dynamicweb - e-commerce & Pim
  • Online Marketing

Meer project cases?

Bekijk je graag nog een paar referenties? Die hebben we voor jou gebundeld via onderstaande link. Mocht je vragen hebben, neem dan zeker contact met ons op.

Meer info nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Bart Delahaye, E-commerce Consultant bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

5

Zakelijk inzicht, +10 jaar ervaring met eigen webshops

5

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

bart-ewings