Wat doen we?

Professionele webshop laten bouwen

Het belang van een krachtige webshop

In de eerste helft van 2021 gaven Belgen 5,56 miljard euro uit aan online aankopen. De coronapandemie heeft de online verkoop en het aantal webshops, nog eens extra in een stroomversnelling gezet. Veel ondernemingen ontgroeiden hun bestaand webshopsysteem tijdens de pandemie. Het is dus essentieel om de concurrentie te slim af te zijn, en volop voor een krachtig webshopplatform te gaan. Reden te meer om nu uit de startblokken te schieten en te kiezen voor een webshop die jouw omzet doet groeien!

ecommerce essentieel

Zakelijk inzicht, +10 jaar ervaring met eigen webshops

100% in-house,
geen outsourcing

Gecertificeerde experts gespecialiseerd in e-commerce

B2C, B2B of beide?

Ben je op zoek naar een B2C webshop om rechtstreeks aan de particuliere klant te verkopen? Of zoek je een B2B bestelplatform om de bestellingen van jouw zakelijke klanten te centraliseren? Of een combinatie van de twee, meerdere websites in één platform

Als ervaringsdeskundigen op het e-commerceterrein bouwen wij graag mee aan jouw online verhaal. 

Onze projectaanpak

Hoe verloopt een project bij ons? Wij werken telkens in een 3-stappenplan.

  • Eerst en vooral bepalen we de scope van het project. Hier bepalen we hoe het e-business project er uiteindelijk moet gaan uitzien.
  • Nadat dat duidelijk is kunnen we samen aan jouw project beginnen bouwen.
  • Na de livegang eindigt onze partnerschip niet. Ook na je advies-, implementatie- of groeitraject blijven we je verder ondersteunen.
onze projectaanpak
ecommerce advies

Waarom eWings als partner?

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in het uitbaten van eigen webshops, is eWings dé uitgelezen partner voor online ondernemen. We helpen ambitieuze kmo‘s met het bouwen van krachtige B2C- en B2B-oplossingen.

Onze succesformule? Webshops bouwen die technisch vernuft en praktische kennis combineren. Op deze manier is het de perfecte basis voor elk e-commerceproject. Zo ondersteunen wij al meer dan 20 bedrijven, uit verschillende sectoren.

Waar eWings het verschil maakt, is dat we je ook nog lang nadat je webshop live gaat, helpen en adviseren om beter te presteren!

Hulp nodig bij het bouwen van jouw webshop?

Neem contact met ons op

Koppelen met ERP, PIM of WMS?

Wij kijken altijd naar je volledige e-commerce-ecosysteem. Dat betekent dat we bij de eerste gesprekken niet alleen kijken naar je webshopwensen, maar ook naar de plaats ervan in je huidige technische omgeving. Zo voorzien wij de koppeling met je huidige systemen, of dat nu gaat over een ERP-, PIM-, of WMS-systeem.

We kijken naar het grotere plaatje en maken efficiëntie en stabiliteit primaire waarden. Eenvoudig gesteld: we zorgen dat je nieuwe webshop naadloos in je bestaande data- en operationele flows past.

magento 2

Advies nodig over het opstarten van een webshop?

Ben je op zoek naar advies op vlak van e-commerce? Dan is het interessant om te weten dat je bij eWings een adviestraject kan volgen via de kmo-portefeuille. Dat betekent dat tot 30% van jouw traject gesubsidieerd wordt.

Meer info nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

contacteer ons
5

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

5

E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring