Ons werk

No-nonsense resultaten

Wij houden van e-commerce. Met toewijding, zorg, visie en een praktische aanpak maken we elk project een beetje ‘van onszelf’. Ongeacht welke sector en welke grootte van kmo, we geven elk project alle aandacht en een persoonlijke begeleiding van a tot z.

We willen ook echte partners zijn. Na het lanceren van je webshop of bestelplatform blijven we je ondersteunen en advies geven met ons team van e-commerce-experts.

Ontdek een selectie van onze Magento 2 B2C-webshops, B2B-bestelplatformen, online marketing- en marketplace-projecten in onderstaand portfolio.

Klanttevredenheid

Klant is koning maar bij eWings is onze klant nog zoveel meer! Elke klant is een partner. Een partner waarmee we een langdurige en stabiele relatie willen opbouwen. Hiervoor gaan we tot het uiterste. Uit onze recente tevredenheidsenquête blijkt dat onze inzet enorm gewaardeerd wordt. Op vlak van support, design en kennis scoren we hier uitstekend. Uit deze enquête kwam ook de vraag om meer kennis te delen met onze klanten. We reageerden snel op deze vraag en hebben intussen een eigen Youtube kanaal opgestart. Daarnaast krijgt eWings nu ook zijn eigen nieuwsbriefLees meer…

%

Support

%

Design

%

Kennis

Cijfers tevredenheidsenquête bij klanten van eWings

Vrijblijvend contact opnemen?

Aarzel niet om Mike Boon, Managing Partner bij eWings, te contacteren over jouw project. We helpen je graag verder.

5

Magento 2 specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

5

No-nonsense aanpak met een focus op wat telt

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

Schrijf je in op onze newsletter.

en krijg maandelijks:

- een update over eWings

- info over nieuwe mogelijkheden binnen onze e-commerceoplossing

- een unieke e-commercetip

- en nog veel meer... 

Interesse in e-commerce en Magento 2? Schrijf je dan nu in

Bedankt voor je inschrijving!