Dicofoods

Multi-website Magento 2-project

Het project

Voor Dicofoods bouwden we een B2B omgeving met een volledige SAP S/4HANA-integratie waarmee ze het bestelproces en de klantenservice konden verbeteren en versnellen.

De klant

Dicofoods bouwt voort op een schat aan ervaring in het invriezen van groenten. Dit gaat hand in hand met een duidelijke focus op innovatie.  Duurzaam ondernemen en zorg voor de planeet zitten in het DNA van Dicofoods. Dicofoods zet daarom in op zoveel mogelijk lokaal geteelde groenten en op energiezuinige productie.  Investeringen in state-of-the-art verpakkingslijnen en innovatieve productontwikkeling in samenwerking met klanten ondersteunen deze ambities. Neem zeker eens een kijkje op portal.dicofoods.com.

 

Enkele beelden 

Integratie met SAP S/4HANA

Om de productdata en orders te kunnen synchroniseren werd SAP 4/HANA met Magento 2 geïntegreerd. Een systeem waarmee de productdata en orders constant gesynchroniseerd kunnen worden.

Veel productinformatie, opgedeeld in verschillende tabs

Bij elk product krijgt de bezoeker allerlei productinformatie, mooi ingedeeld in verschillende tabs. In dit overzicht kan de klant productspecifieke informatie vinden. Al deze informatie is enkel zichtbaar voorzien voor de ingelogde klant.

  • Algemene voedingswaarde
  • Logistieke informatie
  • Ingrediënten

Ook hebben we een button toevoegd zodat de klant de productinformatie kan downloaden als pdf. Deze downloads worden automatisch gegenereerd en aangepast naar de gewenste taal.

Private labels

De inhoud van het aanbod op de webshop wordt aangepast aan de bezoeker. Zo kunnen bepaalde klanten merken zien waar andere klanten geen toegang toe hebben. Deze private labels zijn enkel zichtbaar als deze toegewezen is aan de klant.

Deze functionaliteit kan nog breder ingezet worden door bijvoorbeeld een klant persoonlijk te verwelkomen, een groep klanten een specifieke promotie te tonen en nog veel meer.

Agenten

Voor de klanten van Dicofoods is in grote hoeveelheden kunnen bestellen cruciaal. Agenten kunnen in naam van klanten die aan hem toegewezen zijn producten bestellen. Zo kunnen er verschillende aankopen gedaan worden en kunnen verlanglijsten onderling gedeeld worden. Elke agent kan bij ‘mijn klanten’ een overzicht zien van de accounts waarvoor hij aankoopt.

Meer over onze diensten?

  • E-commerce Advies
  • E-commerce Implementaties
  • E-commerce Groei

Meer zien van ons werk?

Bekijk je graag nog een paar referenties? Die hebben we voor jou gebundeld via onderstaande link. Mocht je vragen hebben, neem dan zeker contact op met ons.

Meer informatie nodig? 

Neem vrijblijvend contact op met Yannick Fierens, E-commerce Consultant bij eWings via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

5

E-commerce specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

5

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

yannick-ewings