VariaPack

Een Magento 2 project

Integratie met Axapta

Customer documents

Multi domain

Bekijk de foto’s van dit project

BergHOFF Logo

Wie is Variapack?

Variapack.be is een groothandel die wereldwijd inkoopt en verpakkingsmaterialen levert aan bedrijven in België en Luxemburg. Als onderdeel van de internationale en beursgenoteerde BUNZL-groep is het een bedrijf met sterke (digitale) ambities.

De uitdaging

Een B2B webshop die efficiëntie en gemak voor de gebruiker centraal stelt. Daarbij is stabiliteit en snelheid een belangrijke vereiste. Er zijn er nog verschillende andere, bijvoorbeeld prijzen en documenten per klantgroep.

#WEBUILD | #YOUGROW

Magento 2 Multi Domain Webshop

Variapack.be is een Magento 2 webshop gebouwd om conversieverhogend te werken. Een sterke basisset aan eCommerce features, gecombineerd met specifieke uitbreidingen en de mogelijkheid om meerdere webshops onder te brengen in het CMS, verankert de sterke digitale strategie.

Op maat van de klant

Aangepaste prijzen voor specifieke klantsegmenten houden alles performant en beheersbaar. Daarbij heeft het systeem een uitbreiding waarmee er klantspecifieke documenten opgeladen kunnen worden die enkel de toegelaten klanten kunnen downloaden vanuit hun klantomgeving. Tenslotte zijn er klanten die kunnen uitchecken “op factuur”, zonder direct te betalen. Dit kan heel gedetailleerd geconfigureerd worden en versterkt de binding met key accounts.

+

Integratie

eWINGS gaat verder dan enkel het ontwikkelen van webshops. We zoeken mee naar de meest efficiënte oplossing en begeleiden je bij de implementatie. Zo zorgden we bijvoorbeeld voor een naadloze integratie met het systeem Axapta, het ERP-systeem van Variapack.

Z

Btw validatie

Dankzij onze btw-validatie-uitbreiding kan je als b2b ondernemer efficiënt btw toepassen. Klanten geven bij het uitchecken hun btw-nummer in, waarbij die live wordt gevalideerd bij de Europese databank. Magento zal vervolgens de klant automatisch in de juiste klantengroep zetten, en met of zonder BTW afrekenen.

Mike Boon - eWINGS

Klaar om eens te praten over jouw eCommerce-project?

Op zoek naar antwoorden over jouw eCommerce-project? Kom het vrijblijvend – met Mike of een andere eWINGS eCommerce expert – bespreken.

Wij zorgen voor de koffie (of thee)!