E-commerceadvies

E-commerceadvies via kmo-portefeuille

Van algemeen e-commerceadvies tot specifieke analyses

Ben je op zoek naar advies op vlak van e-commerce of digitale marketing? Dan is het interessant om te weten dat je een adviestraject bij ons kan volgen via de kmo-portefeuille.

Dat betekent dat tot 30% van jouw traject gesubsidieerd wordt. En afhankelijk van jouw situatie kan dat traject gaan van algemeen e-commerceadvies tot specifieke analyses rond webshops of marktplaatsen.

kmo portefeuille dienstverlener

Hoe gaat een adviestraject in zijn werk?

Hoe gaat een adviestraject in zijn werk?

Hoe gaat een adviestraject in zijn werk?

Zakelijk inzicht, +10 jaar ervaring met eigen webshops

100% Belgisch,
geen outsourcing

Gecertificeerde experts in kwalitatieve technologieën

ecommerce advies

Hoe gaat een adviestraject in zijn werk?

Één element staat centraal: we helpen jouw onderneming vooruit op vlak van e-commerce. We bespreken samen wat juist je wensen en doelen zijn. Zo komen we samen tot de oplossing die jou het best verderhelpt.

Je ontvangt van ons een adviesverslag. Dit bestaat uit een analyse van de probleemstelling van je onderneming, de adviezen zelf en een implementatieplan.

We kunnen ook de risico’s en kansen opstellen. Enkele voorbeelden:

   • Hoe kan je geografische marktpositie versterken?
   • Hoe kan je sociale & digitale marketing footprint vergroten?
   • Data flows in kaart brengen, en suggesties doen voor optimalisatie.
   • Het in kaart brengen van de behoeften en verwachtingen van uw gebruikers.
   • Optimalisatieadvies van je website op inhoudelijk, structureel, vormelijk en UX-vlak.

Van strategie tot digitaal transformatieplan

We doorgronden met plezier je volledige e-commercestrategie, en geven je een plan voor een doorgedreven digitale transformatie. We geven altijd objectief het meest optimale advies voor jouw onderneming. Dit advies is neutraal, zodat je die met de partij van jouw keuze (dit kan uiteraard eWings zijn) kan uitwerken. VLAIO ziet erop toe dat dit altijd objectief en neutraal gebeurt.

 

e-commerce analyse

Meer info over jouw adviestraject?

Maak vrijblijvend een afspraak

Tot 30% gesubsidieerd met KMO-portefeuille

Wij zijn een officieel erkende kmo-portefeuille-dienstverlener. Hierdoor kan jouw adviestraject tot 30% gesubsidieerd worden! Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming kan tot 20% subsidie krijgen. Het jaarlijkse maximale steunplafond bedraagt 7.500 euro. Meer info over de subsidies vind je terug op de site van VLAIO.

 Ons registratienummer voor advies is DV.A243198

Hoe ga ik hiermee aan de slag?

 1. Geef aan ons aan dat je wil betalen via kmo-portefeuille.
 2. Je ontvangt van ons een factuur met een factuurnummer. Deze heb je nodig voor de betaling via kmo-portefeuille (per adviestraject wordt één factuur aangemaakt). Opmerking: Voor het ontvangen van de factuur kan je al een subsidievraag indienen bij kmo-portefeuille.
 3. Vervolgens vraag je je subsidie aan via de kmo-portefeuille. Meer info over subsidie aanvragen.

Alle info over de KMO-portefeuille vind je op https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille of via het gratis nummer 1700 van de Vlaamse Overheid.

Nog nooit gebruik gemaakt van kmo-portefeuille?

Dan moet je je eenmalig registreren via de kmo-portefeuille. Opgelet: Dit kan tot 10 werkdagen duren én je hebt een e-ID en elektronische kaartlezer nodig.

Projectaanvraag indienen?

 1. Geregistreerd? Nu kan je een projectaanvraag indienen. Selecteer bij dienstverleners “eWings”.
 2. Opgelet: indien de projectaanvraag 14 dagen of later na startdatum van het adviestraject wordt ingediend, zal dit niet meer goedgekeurd worden. Als klant zal je dan het volledige adviestrajectbedrag zelf moeten betalen.
 3. Een projectaanvraag moet eerst door ons goedgekeurd worden. Wanneer dit in orde is krijg je hierover bericht via de kmo-portefeuille.

  Aanvraag goedgekeurd?

 1. Project succesvol aangevraagd? Vervolgens dien je binnen de 30 dagen 70% van het opleidingsbedrag te storten aan de kmo-portefeuille. Van zodra je storting in orde is, zal de Vlaamse Overheid de andere 30% van het opleidingsbedrag in jouw kmo-portefeuille storten.
 2. Tenslotte moet je kmo-portefeuille de opdracht geven om het volledige bedrag van de opleiding te betalen aan ons (eWings). Hierbij gebruik je het factuurnummer dat op de factuur staat vermeld.