Croustico

B2B Magento 2-project

Het project

Voor Croustico bouwden we een B2B-bestelplatform, waarmee ze het bestelproces konden vereenvoudigen en versnellen. Klanten hebben toegang tot productinformatie, de lopende marketingacties, persoonlijke condities, etc.

De klant

Croustico maakt deel uit van de Vandemoortele Groep, de grootste niet-beursgenoteerde voedingsgroep in België. Zo is Croustico dé referentie in België op gebied van diepvriesbakkerijproducten. Ze zorgen ervoor dat supermarkten, tankstations en broodjeszaken lekkere broodjes, hartige tussendoortjes en zoete dessertjes kunnen aanbieden. Croustico is een onderdeel van de Vandemoortele Groep en gevestigd in Gent. Ga zeker eens kijken naar hun bestelplatform croustico.com.

Enkele beelden 

Verplichte login

Het B2B-bestelplatform is volledig afgesloten voor externe bezoekers. Enkel goedgekeurde klanten krijgen door middel van hun persoonlijke account automatisch toegang tot de juiste website.

Hierdoor ziet elke klant het juiste gamma, de correcte prijzen en de promoties van toepassing op zijn bedrijf. 

Mijn promoties-overzicht

In “Mijn promoties” krijgt elke Croustico-klant een overzicht van de actieve promoties. In dit overzicht kan de klant verschillende soorten promoties terugvinden. 

  • Algemene marketingacties
  • Speciale marketingacties voor een specifieke klantgroep
  • Persoonlijke condities

Hier kan Croustico ook kiezen uit verschillende types van promoties. Denk aan procentuele kortingen, 1+1 gratis en ‘X kopen, Y gratis’.

Gepersonaliseerde content

De inhoud van bepaalde content-blokken op de website wordt aangepast afhankelijk van de klant die ingelogd is. Zo wordt ervoor gezorgd dat elke klant in de footer de directe gegevens van zijn sales coach en klantendienstmedewerker ziet. 

Deze functionaliteit kan nog breder ingezet worden door bijvoorbeeld een klant persoonlijk te verwelkomen, een groep klanten een specifieke promotie te tonen en nog veel meer.

Sneller bestellen – Quick order

Voor de klanten van Croustico is snel kunnen bestellen cruciaal. Ze weten welke producten ze willen, en in welke hoeveelheid.

Daarom was een quick order-functionaliteit cruciaal voor Croustico. De klant doorloopt heel snel het beschikbare gamma, past de gewenste hoeveelheid aan en voegt het toe aan het winkelmandje.  Daarna kan de klant snel het bestelproces afronden!

Meer over Magento?

Geboeid door het voorproefje over dit project, en wil je nog beter begrijpen wat we allemaal voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Bekijk dan zeker eens wat we allemaal voor jou kunnen doen.

Meer zien van ons werk?

Bekijk je graag nog een paar referenties? Die hebben we voor jou gebundeld via onderstaande link. Moest je vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen met ons.

Meer weten?

Aarzel niet om Yannick Fierens, e-commerce consultant bij eWINGS, te contacteren met jouw vragen. We helpen je graag verder.

5

Magento 2 specialisten met 10+ jaar praktische ervaring

5

No-nonsense aanpak met een focus op wat telt

Of bel het nummer +32 3 443 12 22 voor meer informatie.

Schrijf je in op onze newsletter.

en krijg maandelijks:

- een update over eWings

- info over nieuwe mogelijkheden binnen onze e-commerceoplossing

- een unieke e-commercetip

- en nog veel meer... 

Interesse in e-commerce en Magento 2? Schrijf je dan nu in

Bedankt voor je inschrijving!