eWINGS wordt Safeshops Business Partner

aug 16, 2016 | Andere

eWINGS wordt Safeshops Business Partner

door | aug 16, 2016 | Andere | 0 Reacties

Leestijd: < 1 minuut

Met de nodige trots mogen wij aankondigen dat eWINGS in 2016 een Business Partner van SafeShops zal zijn. Het SafeShops kwaliteitslabel is intussen een gevestigde naam in de Belgische eCommerce-wereld. Ons aansluiten bij dit netwerk was voor eWINGS een logische stap!

Wat is SafeShops?

SafeShops is opgericht binnen een initiatief van een aantal toonaangevende Belgische webshops, waaronder Sunweb.be, Coolblue.be en Vente-Exclusive.com. Het doel van de organisatie is het vertrouwen van Belgische consumenten te verhogen. De uitreiking van dit label zorgt ervoor dat de consument weet dat de webshop alle wettelijke voorschriften respecteert. Daarnaast zorgen ze ook voor bemiddeling wanneer er een klacht is over een webshop.

Waarom samenwerken?

Naast de werking rond het kwaliteitslabel, vervult SafeShops ook een toonaangevende rol in de informatieoverdracht tussen eCommerce bedrijven. Ze organiseren tal van evenementen waarbij het uitwisselen van nuttige informatie en het delen van best-practices centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan de eTrade Summit, de SafeShops Cafés en de 7 Sleepless Shopping Nights.

Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar ons eerste jaar als Business Partner. Onze hoop is dat we veel kunnen leren uit de cases van de andere Business Partners en dat we mooie samenwerking tegemoet gaan!