Kennis, snelheid en prijs-kwaliteit. Onze resultaten van de tevredenheidsenquête

feb 17, 2022 | Blog

Kennis, snelheid en prijs-kwaliteit. Onze resultaten van de tevredenheidsenquête

door | feb 17, 2022 | Blog | 0 Reacties

Leestijd: 2 minuten

Wat vinden onze klanten van onze services? Wat doen we al goed, maar vooral, waar is er nog ruimte voor verbetering? Om deze vragen te beantwoorden hielden we ook dit jaar weer een tevredenheidsenquête.

2021 versus 2022

Jullie antwoorden van vorig jaar waren luid en duidelijk. Er werd gevraagd naar meer communicatie waarin we onze expertise met jullie delen. Ons antwoord hierop was de maandelijkse nieuwsbrief waarvan maar liefst 88% van de respondenten zegt dat ze die interessant vinden. We zien ook een mooie vooruitgang op vlak van supportsnelheid. Dankzij ons groeiende team hebben we dan ook extra capaciteit om betere service te voorzien.

Dit jaar gaven jullie ons de onderstaande scores op vlak van kennis, snelheid en prijs-kwaliteitverhouding:

 

%

Kennis

%

Snelheid

%

Prijs/kwaliteit

Resultaten

De reacties waren dit jaar weer erg positief en daar zijn we trots op. We behaalden prachtige scores op zowel kennis, snelheid  als support. Het opvallendste resultaat kregen we toen we vroegen of eWings op een betrouwbare manier kwaliteit levert. Jullie gingen 100% akkoord. Bovendien zouden drie op vier respondenten ons actief aanbevelen bij kennissen en partners.

“Betrouwbare partner en bereikbare diensten!”

“Wij spreken positief over jullie transparante communicatie en de knowhow.”

 

Verder waren jullie enthousiast over onze open communicatie en de manier waarop we toekomstgericht meedenken met onze klanten. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat de projecten succesvol worden. Magento als e-commerceoplossing gecombineerd met onze proactieve houding worden duidelijk geapprecieerd. 

“jullie communiceren klaar en duidelijk en factureren op een correcte manier. Er wordt meegedacht aan de toekomst en er wordt kennis gedeeld.” 

“eWings is een partner die meedenkt en de vertaalslag maakt naar ons bedrijf.”

Wat kan er beter?

We werden erg blij van al deze positieve feedback maar keken nog meer uit naar iets anders. Wat kunnen we nog beter doen?

Er is vraag naar nog meer communicatie. Zo bleek uit de resultaten dat 13% van onze klanten niet wist dat we ook een uitgebreide online marketing en SEO service aanbieden. We willen onze klanten hierover het komende jaar duidelijker informeren.

We appreciëren de feedback enorm en kijken uit naar nog meer van jullie input. Heb jij nog tips, requests of vragen voor ons? Aarzel dan niet om zelf een review te schrijven. Klik op de link hieronder en laat het ons weten!

Schrijf een review op google!